用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

在職媽媽 今日: 103|主題: 27743

我感覺我朋友比人呃了

別墅

國民生產總值:736

BKXmas勳章

我朋友上月經親戚介紹去做一份酒樓會計員。點知去見工時佢老闆只講人工,問雙糧又話等佢做滿一年先算,其他咩工時要求都無講……叫佢返左先,到上班日子點知老闆咩工作都要佢做:例如,做收銀,管收銀,做貨倉(但本身有貨倉員),要陪老闆見客……佢感覺點解明明係請佢返黎做會計,但做左好多唔關會計野……佢日日同我訴苦,佢日日返9點,o t o到最早11點再帶野返屋企做,我都唔知應該點幫佢。

王國熱話
iphone 語音控制
裝置畫面重叠圖層
11月尾到期, 有無人知csl 現續約優惠 ?
用什麼apps 可免費聽歌?

大宅

國民生產總值:3708

BKXmas勳章

自由市場,你情我願。我揀做或者不做。

男爵府

國民生產總值:5736

BKXmas勳章

呢d開頭無講清楚就番工 都係[愛莫能助]
如果係一份正常工 點都會有基本工時 工資 福利條款個d列明

咁攪法都係唔做好d囉 .......

水晶宮

國民生產總值:73459

BKXmas勳章

襯未過試用期, 搵過份.

別墅

國民生產總值:667

BKXmas勳章

叫佢唔好做囉

水晶宮

國民生產總值:56458

BKXmas勳章

可能朋友都唔知道呢,唔鐘意就唔好做啦
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎