用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

爸爸專區 今日: 0|主題: 15482

汽車鍍膜

洋房

國民生產總值:43

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
有人做左嗎?價錢都幾貴,值唔值得?定其實定期打立已經夠?

如果做,係咪要先洗車再做?如果買返來係舊車值得做嗎

王國熱話
3歲女最近經常半夜醒、大喊
我仔二歲俾老師一投訴話打人,玩水。好...
bb成日伸懶腰
婆婆嫲嫲工人湊B係咪會多數會曳D?

大宅

國民生產總值:1097

值得與否, 係個人價值觀.

真係要做的話, 前期工序當然由鍍膜公司負責, 不用擔心, 你閞架一個月冇洗的車去都得.

大宅

國民生產總值:3578

回覆 mathaeus 的帖子

比你一個參考,
外面鍍膜有好多不同名稱,9H、7H、水晶等等等等,
有不同「所謂」的有效期,通常係3、5、7年等,
不過呢個有效期其實係講緊你架放室內唔郁就得,
實際上使用就將「年」改為「月」就差不多,
即係話keep到 5年就大約可keep 5個月左右,
一般效果開始減弱時會遊說你返去用一個較低價錢做所謂topup,
所以值唔值就自己考慮一下...

大宅

國民生產總值:1914

我部車做左, 效果十分好, 至少洗車及落雨時會冼水好多, 塵跡又唔會食落車身到. 如果要推介既, 可以PM 我. 我有車主谷朋友自已開汽車美容, 朋友介紹會有優惠.

大宅

其實即是幾錢 ?

大宅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
TopKind 發表於 16-12-1 20:27
其實即是幾錢 ?
e 到唔方便公開價錢, 請PM

複式洋房

國民生產總值:135

hunterml 發表於 16-12-1 11:49
我部車做左, 效果十分好, 至少洗車及落雨時會冼水好多, 塵跡又唔會食落車身到. 如果要推介既, 可以PM 我. ...

Pls PM. Thanks

大宅

mandytommy 發表於 16-12-2 12:08
Pls PM. Thanks
請問係咩牌子既車及咩顏色? 可以PM我

複式洋房

國民生產總值:135

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
hunterml 發表於 16-12-2 12:09
請問係咩牌子既車及咩顏色? 可以PM我

Alphard, white

大宅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
mandytommy 發表於 16-12-3 13:52
Alphard, white
我以前架白色車, 泊露天, 洗車洗到傻.

別墅

國民生產總值:818

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

Please pm me too

別墅

回覆樓主:

White NOAH ,please advise how much.

別墅

回覆樓主:

White noah, 大約要幾錢呢?

別墅

回覆樓主:

White noah, 大約要幾錢呢?

大宅

發表於 前天 10:31 |顯示全部帖子
我已私訊 ....

別墅

國民生產總值:754

發表於 前天 15:01 |顯示全部帖子
hunterml 發表於 16-12-5 10:31
我已私訊 ....

C200 and address please

別墅

國民生產總值:754

發表於 前天 15:02 |顯示全部帖子
hunterml 發表於 16-12-5 10:31
我已私訊 ....

大宅

發表於 前天 15:02 |顯示全部帖子
nothing_jan 發表於 16-12-5 15:01

Benz?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎