用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 114|主題: 57020

[淘寶] 最近有冇人用過多寶集運呀?

侯爵府

國民生產總值:23806

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
事源我星期一晚就check d貨到齊晒,就俾好錢,但今日(星期4)都未處理。
平時即日俾錢就會運落黎香港,但今次等咗幾日都未處理。
旺旺佢同wtsapp都冇人覆。

王國熱話
朋友派在彩雲一邨長波樓,有冇Jm可以講吓...
G.129......擴3有無jm預計到幾時可以上樓?
公屋審查完可否拿綠表資格買居屋?
有冇好裝修公司介紹?

別墅

國民生產總值:972

我都係Whatsapp冇反應?

侯爵府

ning673 發表於 16-12-1 09:45
我都係Whatsapp冇反應?

你係幾時付款叫佢運來香港㗎?

別墅

國民生產總值:775

我都係多寶呀~ 25/11比錢, 30/11到, 我係自取的

侯爵府

比比史納豬 發表於 16-12-1 10:41
我都係多寶呀~ 25/11比錢, 30/11到, 我係自取的

佢而家係連係大陸送落黎都未,個 stage係待處理

別墅

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
麵包超人^o^ 發表於 16-12-1 12:33
佢而家係連係大陸送落黎都未,個 stage係待處理
JM~發左貨未呀?
之前貪佢自取點近用左幾次, 今次雙11之後都怕怕

旺旺又冇反應, 十幾日唔入倉, 收到盒貨個包裝仲要開過又壓扁哂, 好彩都齊

男爵府

國民生產總值:5189

熱血金章

回覆:最近有冇人用過多寶集運呀?

我11月25日出order用自取車,噚日收貨。

侯爵府

比比史納豬 發表於 16-12-2 10:37
JM~發左貨未呀?
之前貪佢自取點近用左幾次, 今次雙11之後都怕怕

佢有入倉,但我俾咗錢佢運黎香港佢唔發貨以後双11都唔買了

複式洋房

國民生產總值:248

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
我11月尾淘,淘到今日都仲淘緊。好多野到哂都未入倉,下星期去旅行要用咖d野(emoji)死火啦今次

複式洋房

國民生產總值:248

12月頭幾日入倉都好快,依幾日都吾知搞咩(emoji)

民房

國民生產總值:6

我前日先去拎野黎...係比之前耐左,佢地話多貨所以咁. 我都用左好耐啦,不過我都覺得真係比之前慢左,入倉後要第二日先UPDATE到,出貨又係比以往遲一日,所以咪耐左.

別墅

國民生產總值:509

你唔好吹佢, BLOCK 埋你, 再扣你貨. 要你上去總公司賠罪.

大宅

國民生產總值:1081

呢間野你地仲敢用
得閒爬下BK啦

珍珠宮

國民生產總值:44183

環保接龍勳章 2015xmas

回覆樓主:

越僱越慢
大家好,我是子悠~~

侯爵府

pandaz0062 發表於 16-12-3 21:07
呢間野你地仲敢用
得閒爬下BK啦

平時我用佢好ok ga

侯爵府

pikpikpik2 發表於 16-12-3 20:43
你唔好吹佢, BLOCK 埋你, 再扣你貨. 要你上去總公司賠罪.

下,咁嚴重。
我無催呀…我只係想知係咪正常咋

侯爵府

發表於 4 小時前 |顯示全部帖子
火火333 發表於 16-12-3 20:18
我前日先去拎野黎...係比之前耐左,佢地話多貨所以咁. 我都用左好耐啦,不過我都覺得真係比之前慢左,入倉後要 ...

我上星期已經俾咗錢,網頁顯示已發貨,但佢仲未到,打去香港hotline同網頁check都無記錄,天丫~~~究竟咩事

別墅

發表於 3 小時前 |顯示全部帖子
麵包超人^o^ 發表於 16-12-8 10:02
我上星期已經俾咗錢,網頁顯示已發貨,但佢仲未到,打去香港hotline同網頁check都無記錄,天丫~~~究竟咩事 ...
仲未到!!!!!!!!!!!!!!

不過經過雙11, 我都要諗下仲用唔用佢

侯爵府

發表於 2 小時前 |顯示全部帖子
比比史納豬 發表於 16-12-8 10:24
仲未到!!!!!!!!!!!!!!

不過經過雙11, 我都要諗下仲用唔用佢

係呀我旺旺咗佢,佢話(預計)聽日先到,但我係多寶網check又冇記錄,咁係咪即係未上港車

伯爵府

國民生產總值:18582

動物勳章 2016夢想成真 2015xmas 畀面勳章

發表於 1 小時前 |顯示全部帖子
上個禮拜都諗佐用佢 但睇佢FB咁多雙11都未收到貨 就即刻轉第間
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎