用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 114|主題: 57020

[iHerb] 分享 - 接骨木

大宅

國民生產總值:1210

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

我想同大家分享下接骨木

**新用戶首次購物仲有九折**
**滿us$40, 免運費,住宅免附加費**

小朋友上左幼稚園後好易病,九月十月兩個月,傷風感冒鼻水咳, 一路都冇停過, 睇醫生睇到醫生姑娘friend 哂, 走唔出要食青蛙仔啦。 慢慢覺得咁食西藥唔多掂, 於是又問下人有咩野可以增強抵抗力啦, 都幾多人推介接骨木, 好, 即管一試。
上iherb 見有好多選擇, 好多牌子, 有大人既, 有小朋友既, 有organic 既, 有sugar free 既, 有藥丸, 有液體。 經朋友推介我買左呢隻
我仔仔4歲, 我照佢盒上面咁寫, 保健用, 每日飲5ml
呢隻野好易入口, 我仔形容佢為提子汁, 唔抗拒, 好鍾意><
而家暫時飲左一個月,touchwood 仲未需要睇醫生, 有試過流過鼻, 但冇好似之前咁會轉做咳同發燒
我剛剛再order 多左兩支, 希望效果持續啦
大家有興趣可以上iherb睇下
首次購物即全單九折

王國熱話
「1」撃即中 送$50現金券
大富翁有趣冷知識!
Baby-Kingdom 推出親子王國網購
新增WhatsApp上傳收據服務

大宅

呢隻

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:4954

畀面勳章

回覆樓主:

別墅

國民生產總值:708

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

伯爵府

國民生產總值:17249

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

呢隻好,但我嫌麻煩,所以轉咗食gummy嗰隻,方便好多,又好味!

大宅

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

大宅

國民生產總值:3355

大宅

國民生產總值:4699

小曳人 發表於 16-12-1 15:45
呢隻好,但我嫌麻煩,所以轉咗食gummy嗰隻,方便好多,又好味!
請問邊隻gummy? 謝謝

伯爵府

國民生產總值:17947

醒目開學勳章 BK Milk勳章

dickl 發表於 16-12-2 12:49
請問邊隻gummy? 謝謝
http://hk.iherb.com/Nature-s-Way-Sambucus-Gummies-Standardized-Elderberry-60-Gummies/61717

大宅

國民生產總值:4699

子爵府

國民生產總值:11657

我收到呢優惠,應該人人都會有??
佢既成份高,但係(無糖份)....可能小朋友未必肯食但真係好抵.....優惠至今個weekend.

親愛的iHerb會員朋友您好,

現在起截止到12月12日,iHerb每天都會上線一個特別的優惠活動!

這12個特別活動,第一個出場的是預防感冒流感的超級組合。零售價70美金,這個週末特價只要22美金。

www.iHerb.com/FluCombo

大宅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
BeBe媽媽 發表於 16-12-2 17:09
我收到呢優惠,應該人人都會有??
佢既成份高,但係(無糖份)....可能小朋友未必肯食但真係好抵.....優惠至 ...

Hohoho888個隻都有8折呀

大宅

國民生產總值:3181

hohoho888 發表於 16-12-2 11:22
回覆 kmbaby1229 的帖子

我女飲呢隻

請問呢隻同樓主嗰款有咩分別?樓主嗰款愈來愈貴!

大宅

國民生產總值:1409

係咪真係個個都飲得?我仔兩個月睇一輪醫生,每次最少睇兩次,青蛙仔都有食,有用都想試下

子爵府

國民生產總值:11657

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
回覆 siu_yen1012 的帖子

你睇成份。係天然野.....如你小朋友細,其實食任何食物都要注意,唔知佢有冇敏感等等.....
小小咁試下囉。
我小朋友細時都有食過青蛙藥,
後尾我同佢看中醫....好細已經睇。歲幾
佢肯飲

呢樣好睇個人.....
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎