用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

網購天地 今日: 229|主題: 59377

[其他] Del

大宅

國民生產總值:1382

BKXmas勳章

Del

王國熱話
甲醛
黑店: The Fairy Baby (facebook shop)
邊度有得買迷你洗衣機
嬰兒濕疹

大宅

BKXmas勳章

呢隻

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:4993

畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

別墅

國民生產總值:729

BKXmas勳章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

BKXmas勳章

伯爵府

國民生產總值:18061

2017勳章 BKXmas勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

呢隻好,但我嫌麻煩,所以轉咗食gummy嗰隻,方便好多,又好味!

大宅

BKXmas勳章

大宅

國民生產總值:3495

BKXmas勳章

男爵府

國民生產總值:5101

BKXmas勳章

小曳人 發表於 16-12-1 15:45
呢隻好,但我嫌麻煩,所以轉咗食gummy嗰隻,方便好多,又好味!
請問邊隻gummy? 謝謝

伯爵府

國民生產總值:17971

醒目開學勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

dickl 發表於 16-12-2 12:49
請問邊隻gummy? 謝謝
http://hk.iherb.com/Nature-s-Way-Sambucus-Gummies-Standardized-Elderberry-60-Gummies/61717

男爵府

國民生產總值:5101

BKXmas勳章

子爵府

國民生產總值:12698

BKXmas勳章

我收到呢優惠,應該人人都會有??
佢既成份高,但係(無糖份)....可能小朋友未必肯食但真係好抵.....優惠至今個weekend.

親愛的iHerb會員朋友您好,

現在起截止到12月12日,iHerb每天都會上線一個特別的優惠活動!

這12個特別活動,第一個出場的是預防感冒流感的超級組合。零售價70美金,這個週末特價只要22美金。

www.iHerb.com/FluCombo

大宅

BKXmas勳章

BeBe媽媽 發表於 16-12-2 17:09
我收到呢優惠,應該人人都會有??
佢既成份高,但係(無糖份)....可能小朋友未必肯食但真係好抵.....優惠至 ...

Hohoho888個隻都有8折呀

大宅

國民生產總值:3508

BKXmas勳章

hohoho888 發表於 16-12-2 11:22
回覆 kmbaby1229 的帖子

我女飲呢隻

請問呢隻同樓主嗰款有咩分別?樓主嗰款愈來愈貴!

大宅

國民生產總值:1517

BKXmas勳章

係咪真係個個都飲得?我仔兩個月睇一輪醫生,每次最少睇兩次,青蛙仔都有食,有用都想試下

子爵府

國民生產總值:12698

BKXmas勳章

回覆 siu_yen1012 的帖子

你睇成份。係天然野.....如你小朋友細,其實食任何食物都要注意,唔知佢有冇敏感等等.....
小小咁試下囉。
我小朋友細時都有食過青蛙藥,
後尾我同佢看中醫....好細已經睇。歲幾
佢肯飲

呢樣好睇個人.....

男爵府

國民生產總值:7298

BKXmas勳章

回覆:kmbaby1229 的帖子

lee隻正呀,成份有埋 echinacea 紫錐花

以前食childlift echinacea依家一枝搞掂

男爵府

國民生產總值:7298

BKXmas勳章

引用:lee隻正呀,成份有埋 echinacea 紫錐花以

原帖由 ddbb0099 於 16-12-17 發表
lee隻正呀,成份有埋 echinacea 紫錐花

以前食childlift echinacea依家一枝搞掂
childlife

男爵府

國民生產總值:6271

畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

想請問有無啱大人鼻敏感嫁??我老公日日朝朝每分每秒都打乞痴,我自問屋企眼見嘅地方都一塵不染,佢就係喪打,打到我個人超燥底

大宅

國民生產總值:1548

BKXmas勳章

回覆樓主:

我個仔都有飲,唔知係因為呢年多左做運動定係飲左強左抵抗力定因為大個左強啲抵抗力定三者皆是,佢往年一轉天氣都會咳番一兩個星期,今年暫時無事
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎