用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美國媽媽會 今日: 0|主題: 2200

加州考車擲

大宅

國民生產總值:1315

醒目開學勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
考了多次都唔得,有咩好建議

王國熱話
多一個用途 ^~^
cc 牛皮
My new CC
H最新色耳環,好靚啊

超級版主

國民生產總值:97628

最關心BB問題熱投勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 我的育兒心得勳章 2015xmas 2016夢想成真 樂桃猴年勳章

回覆樓主:

你想講考車牌?如果未學過,揾個好師傅,學番廿幾三十個鐘先考。如果本身香港有牌,揾師傅補鐘,最緊要係要記清楚d例同留意路面情況。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

複式洋房

國民生產總值:450

回覆樓主:

加洲邊到
三藩市好易

男爵府

國民生產總值:5252

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
rose-mag 發表於 16-12-1 12:55
你想講考車牌?如果未學過,揾個好師傅,學番廿幾三十個鐘先考。如果本身香港有牌,揾師傅補鐘,最緊要係要 ...

同意呀!搵到夾嘅CF好重要

大宅

國民生產總值:1315

醒目開學勳章

rose-mag 發表於 16-12-1 12:55
你想講考車牌?如果未學過,揾個好師傅,學番廿幾三十個鐘先考。如果本身香港有牌,揾師傅補鐘,最緊要係要 ...

我近Oakland 有冇好介紹

超級版主

國民生產總值:97628

最關心BB問題熱投勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 我的育兒心得勳章 2015xmas 2016夢想成真 樂桃猴年勳章

benben23 發表於 16-12-2 14:15
我近Oakland 有冇好介紹

oakland唔識人,我以前果師傅已退休
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎