跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章

考了多次都唔得,有咩好建議

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

你想講考車牌?如果未學過,揾個好師傅,學番廿幾三十個鐘先考。如果本身香港有牌,揾師傅補鐘,最緊要係要記清楚d例同留意路面情況。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

別墅

回覆樓主:

加洲邊到
三藩市好易

男爵府

rose-mag 發表於 16-12-1 12:55
你想講考車牌?如果未學過,揾個好師傅,學番廿幾三十個鐘先考。如果本身香港有牌,揾師傅補鐘,最緊要係要 ...

同意呀!搵到夾嘅CF好重要

大宅

醒目開學勳章

rose-mag 發表於 16-12-1 12:55
你想講考車牌?如果未學過,揾個好師傅,學番廿幾三十個鐘先考。如果本身香港有牌,揾師傅補鐘,最緊要係要 ...

我近Oakland 有冇好介紹

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

benben23 發表於 16-12-2 14:15
我近Oakland 有冇好介紹

oakland唔識人,我以前果師傅已退休
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

首頁

尾頁

跳至