用戶登入

找回密碼 | 註冊

寒冷天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供強烈季候風信號現正生效 - 資料由天文台提供
12oC.67%

義工

今日: 10|主題: 26099

晚上五訓

複式洋房

國民生產總值:478

BKXmas勳章

初生13日,飲奶少左,之前可以飲90ml,而家先飲60ml,去到夜晚喊到收五到聲添。可以喊足3,4個鏡。抱住都喊。都五知扭計定五舒服

水晶宮

國民生產總值:59283

BKXmas勳章

係咪有肚風所以唔舒服啊?幫佢按摩下個肚仔

民房

國民生產總值:1274

BKXmas勳章

Mandytsangml 發表於 16-12-1 09:54
初生13日,飲奶少左,之前可以飲90ml,而家先飲60ml,去到夜晚喊到收五到聲添。可以喊足3,4個鏡。抱住都喊。 ...

我女 22日人仔,都試過你講既情況,後尾我發覺趁佢要醒但又未醒晒就要幫佢換好片比奶佢飲,飲完就好快訓返,如果磨得太耐等佢醒晒就大件事。我女傍晚都會喊1.2個鐘,有人話日頭同晚上變化太大,bb未習慣,有人話bb係百日哭。

大宅

國民生產總值:1350

BB防敏心得分享勳章 BKXmas勳章

未滿月時我個就冇喊,剩係眼仔碌碌咁唔瞓,我就眼光光陪佢到 5 點先有得瞓。

子爵府

國民生產總值:12282

BKXmas勳章

阿仔未滿月時都係咁, 佢喊得耐個人醒左就好難先瞓返

大宅

國民生產總值:1779

畀面勳章 BKXmas勳章

你而家幾耐餵1次呀? 初生要密啲

侯爵府

國民生產總值:22916

BKXmas勳章

初生BB係特別缺乏安全感,成日扭抱,仲日夜顛倒。呢D我都試過,只能慢慢較翻個時間。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎