用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

想生BB 今日: 591|主題: 91719

終於…到我了…

複式洋房

國民生產總值:245

BKXmas勳章

曾IUI失敗…打算今個cycle自然懷孕都失敗,就去台灣做ivf
今個cycle第一次用孕律,體溫跌同升各dodo一次,估唔到就成功了…
感覺很不真實…亦很擔心會唔會化學…
14/11排卵,綠D好似唔夠深咁…
希望BB痴實!
亦好多謝依度既各位,俾左好多資訊同支持我!!
大家唔好放棄!!加油!!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

國民生產總值:15432

BKXmas勳章

回覆:終於…到我了…

大宅

國民生產總值:3547

BKXmas勳章

lovebduck 發表於 16-12-1 09:56
曾IUI失敗…打算今個cycle自然懷孕都失敗,就去台灣做ivf
今個cycle第一次用孕律,體溫跌同升各dodo一次, ...

恭喜哂!我覺得綠d都幾深!! 應該好穩定既! 我今日dd 前一日,綠d極淺線,紅d深粗!試左兩年幾,小產左兩次,做完朱古力瘤手術三個月,希望今次痴實我...
我諗住等一星期去驗血!

子爵府

國民生產總值:11216

BKXmas勳章

恭喜

複式洋房

國民生產總值:174

BKXmas勳章

恭喜晒~~

孕律好用嗎?

大宅

國民生產總值:4283

BKXmas勳章 2017媽媽節

珍珠宮

國民生產總值:47248

FRISO飲奶勳章 美好大世界2017勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 Xmas吸收勳章 ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 吸收力勳章 畀面勳章 2017媽媽節

恭喜

複式洋房

BKXmas勳章

引用:Quote:lovebduck 發表於 16-12-1 09:56 曾I

原帖由 honeypot10 於 16-12-01 發表
恭喜哂!我覺得綠d都幾深!! 應該好穩定既! 我今日dd 前一日,綠d極淺線,紅d深粗!試左兩年幾,小產左 ...
希望綠D一路加深!!
你驗血去邊度驗呀?

複式洋房

BKXmas勳章

引用:恭喜晒~~孕律好用嗎

原帖由 Catcatt 於 16-12-01 發表
恭喜晒~~

孕律好用嗎?
我覺得好好用,之前自己朝早量體溫,真係幾大壓力,會成日醒,又怕溫度唔夠高…怕訓唔夠連續4小時…
用左孕律,成晚好好訓,可能知佢會除返咁多個鐘既體溫,個人冇咁緊張,又自動幫我入data, 我第一個月用就bingo了!
所以真的好推薦!

大宅

國民生產總值:3547

BKXmas勳章

lovebduck 發表於 16-12-1 23:14
希望綠D一路加深!!
你驗血去邊度驗呀?

今日比尋日加深左,但都唔係好深,但我已經開始作嘔(emoji)我住外國架 係醫院驗 免費!

複式洋房

BKXmas勳章

引用:Quote:lovebduck 發表於 16-12-1 23:14 希

原帖由 honeypot10 於 16-12-02 發表
今日比尋日加深左,但都唔係好深,但我已經開始作嘔(emoji)我住外國架 係醫院驗 免費!
...
我今日都嘔左次…
心諗…有冇咁快??
希望你綠D繼續加深!!!

洋房

國民生產總值:78

BKXmas勳章

lovebduck 發表於 16-12-1 23:17
我覺得好好用,之前自己朝早量體溫,真係幾大壓力,會成日醒,又怕溫度唔夠高…怕訓唔夠連續4小時…
用左孕 ...

我都覺得孕律好用~
同埋我都係用左1個月就

不過, 係貼在腋下, 我對d膠紙有d敏感.

別墅

國民生產總值:982

2017勳章 動物勳章 BKXmas勳章

綠D都好深喎﹗祝好孕﹗

大宅

國民生產總值:2470

2017勳章 BKXmas勳章

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎