用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

嬰兒用品 今日: 20|主題: 82429

想買保溫飲管杯比小朋友, 係咪唔同牌子保溫功能會唔同?

大宅

國民生產總值:3752

BKXmas勳章

見有好多牌子...係咪thermos 最好? 有無JM推介下?

王國熱話
嬰兒保險
你地點決定幾時比 bb 上 palygroup 同埋會點...
食物整做冰粒?
小朋友飲水

大宅

國民生產總值:2140

BKXmas勳章

我也想知,見象印平d,tiger 及thermo 也貴

大宅

國民生產總值:3752

BKXmas勳章

回覆:想買保溫飲管杯比小朋友, 係咪唔同牌子保溫功能會唔同

我見到peppa pig杯好靚,但驚保温效果唔好

複式洋房

國民生產總值:175

BKXmas勳章

Thermo 我覺得係得外型好d, tiger同象印保溫好好多! 好多牌子都有朋友試過 zoli, lollacup, oxo 都會漏水...好大鑊...用過nuby樣樣都幾好係衰在無刻度, 最後買左個外表普通但係好滿意既thinkbaby

大宅

國民生產總值:1693

BKXmas勳章

回覆樓主:

朋友介紹話喱個好用,易拆易洗唔漏水,我買左但未用

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

國民生產總值:12126

BKXmas勳章

菠蘿小矇朱 發表於 16-12-3 22:27
朋友介紹話喱個好用,易拆易洗唔漏水,我買左但未用

保溫ok Ma?邊度有得買?aeon?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎