開倉報料

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

minipingu 發表於 16-12-2 16:15
我都去左2次, 尋日1:30pm 去一件冬天衫都冇, 今日1:00pm 去買左5件秋冬天衫, 1對鞋, 1條圍巾同7副太陽眼鏡 ...

你今日去嗰陣多長䄂衫嗎?

子爵府

minipingu 發表於 16-12-2 16:15
我都去左2次, 尋日1:30pm 去一件冬天衫都冇, 今日1:00pm 去買左5件秋冬天衫, 1對鞋, 1條圍巾同7副太陽眼鏡 ...

1點30,仲肯比人入嗎?謝謝

子爵府

skyliebb 發表於 16-12-2 16:16
我覺得款都靚,我買咗15件Tshirt$375

謝謝,可影相睇下嗎?

大宅

mikehappy 發表於 16-12-2 11:03
今年toonsland開倉好多人..比起上年差很多...好多big 6掃貨..好惡怖.. d 衫和鞋堅平..不過佢地有d一人掃晒 ...

請問有咩鞋款?可唔可以影相睇下?

男爵府

yuenyee0719 發表於 16-12-2 22:29
請問有咩鞋款?可唔可以影相睇下?

Here u go

大宅

mikehappy 發表於 16-12-2 22:32
Here u go

係咪每日都有?多唔多人搶?

男爵府

yuenyee0719 發表於 16-12-2 22:47
係咪每日都有?多唔多人搶?

鞋款未必每日一樣, 仲要未必有size. 第一次去選唔落手。

別墅

mikehappy 發表於 16-12-3 00:10
鞋款未必每日一樣, 仲要未必有size. 第一次去選唔落手。

Totally agree, 今早去左,非常浪費時間,排around 25-30, 前面又打尖又吵架,入到去都拎唔到褸,莫講羽絨,比前面果d人搶哂,恐怖到嘔,最後求其揀左5件,比錢走人

別墅

Happiness108 發表於 16-12-3 15:20
Totally agree, 今早去左,非常浪費時間,排around 25-30, 前面又打尖又吵架,入到去都拎唔到褸,莫講羽絨 ...

如果有心買黎自用,真系要去排頭位,but今日頭位好似系强國人,有心去的mama千奇唔好帶細路,d人幾大袋咁,撞親細路真系得不嘗失……其實根本著唔到咁多,唔明d人點解可以抽住幾大袋, 大恐怖喇,以後呢d場合真系冇下次!

男爵府

Happiness108 發表於 16-12-3 15:25
如果有心買黎自用,真系要去排頭位,but今日頭位好似系强國人,有心去的mama千奇唔好帶細路,d人幾大袋咁 ...

上年無咩big 6, 雖然比起今次貴d, 但大部分人都正常選野, 人流都正常。 今年真係好恐怖, 佢地係大log去掃衫。 我地係用家而唔係再去resell比人, 真係唔夠佢地來。

子爵府

Happiness108 發表於 16-12-3 15:20
Totally agree, 今早去左,非常浪費時間,排around 25-30, 前面又打尖又吵架,入到去都拎唔到褸,莫講羽絨 ...

請問今日有冇普通長袖衫?

別墅

ivy0508 發表於 16-12-3 16:59
請問今日有冇普通長袖衫?

冇,90%短袖tee, 還不及我在門市買到的靚

子爵府

Happiness108 發表於 16-12-3 17:05
冇,90%短袖tee, 還不及我在門市買到的靚

謝謝你!

別墅

ivy0508 發表於 16-12-3 17:05
謝謝你!

可能系我找不到,同見到咁場面,冇耐性去摷,如果你off, 唔使凑b及太遠路程,可去試下

子爵府

Happiness108 發表於 16-12-3 17:09
可能系我找不到,同見到咁場面,冇耐性去摷,如果你off, 唔使凑b及太遠路程,可去試下
...

其實我去左三次,一次十㸃去排隊,但前面好多人,都買到件抓毛褸,但只有短袖T,第二次同第三次都係下午一點後去,都係得短袖,我每次都好俾心機摷

別墅

ivy0508 發表於 16-12-3 17:12
其實我去左三次,一次十㸃去排隊,但前面好多人,都買到件抓毛褸,但只有短袖T,第二次同第三次都係下午一 ...

我比錢以為可以碌咭,點知收cash, 因為身上cash不多,差d嬲嬲地擺低唔要(個sta ff仲要大大聲講: 收左cash好多日喇……大佬,我心諗,我唔系日日黎,唔知都正常吧),後尾夠比就要咗

別墅

Happiness108 發表於 16-12-3 17:18
我比錢以為可以碌咭,點知收cash, 因為身上cash不多,差d嬲嬲地擺低唔要(個sta ff仲要大大聲講: 收左cash ...

呢d咁嘅開倉,又唔系超級便(羽絨&外套除外),真系貼錢買難受……
不喜勿插,純粹個人感受

大宅

昨天11點多可以直入,不過大衣和靚鞋俾早到的人拎哂啦。慶幸也有一件長冷外套,購了三十件衣物,埋單八百多,真心抵,但要耐性

大宅

2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

我係之前開倉口呢家開倉都去左幾次,今次呢個開倉根本係要同啲B6人搶,佢地又去得早,其實之前個post講過但個post好似比管理員封鎖左定唔知點解無左

我最近去左3次,2次星期一至5去,9點幾到 都排50,60個, 係11月26日個星期六去,我10點左右到,排到第7個

個啲B6 有啲日日嚟排頭位,之後臨開門叫埋啲fd打尖入去先乞人憎呀!勁無品
羊年行大運!

大宅

2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

我係之前開倉口呢家開倉都去左幾次,今次呢個開倉根本係要同啲B6人搶,佢地又去得早,其實之前個post講過但個post好似比管理員封鎖左定唔知點解無左

我最近去左3次,2次星期一至5去,9點幾到 都排50,60個, 係11月26日個星期六去,我10點左右到,排到第7個

個啲B6 有啲日日嚟排頭位,之後臨開門叫埋啲fd打尖入去先乞人憎呀!勁無品
羊年行大運!

首頁
12345...7

尾頁

跳至