用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

美容扮靚 今日: 255|主題: 115307

有冇聽過Maione 隻膠原蛋白水噴噴呀  

複式洋房

國民生產總值:406

BKXmas勳章

如題
係FACEBOOK 見到, 講到好好用咁
有冇SISTER 用過, 係唔係真係咁有效呀?

我想試但又怕效果一般, 因為都幾貴成千幾蚊
冇效會好肉痛

怕直銷野, 一定係講到勁好用咁....

王國熱話
請問邊度訂Ultracal營養奶平?
夜用紙尿褲邊隻好用?
長者送飯服務
醫院用來墊床的磨沙膠墊可在那裏買

複式洋房

國民生產總值:437

BKXmas勳章

我都試過,真係有效果嘅

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

民房

國民生產總值:25

BKXmas勳章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

複式洋房

國民生產總值:324

畀面勳章 BKXmas勳章

用過,冇特別

男爵府

國民生產總值:8559

BKXmas勳章

唔好上當

複式洋房

BKXmas勳章

好彩上來問下大家先...唔買LU
唔想上當呀

大宅

國民生產總值:1219

BKXmas勳章

kiss_joyce 發表於 16-12-1 11:00
如題

我用緊呀
用左3,4日已經firm左塊面啦

大宅

國民生產總值:1244

BKXmas勳章

12月頭都買左黎試,效果不錯,我哥哥同我一d朋友都話我白左firm左, 好開心, hehe :)

大宅

國民生產總值:1994

BKXmas勳章

朋友幫我買,只教我早晚噴幾下。如果跟呢度說明日,一支邊用到咁耐呀!我只係夜晚用,到而家差不多2星期,無乜明顯改善,但就真係好方便,只噴佢第二朝起身塊面都唔乾,同我平時塗幾十層先瞓既效果又差不多,咁我當佢有效啦

複式洋房

BKXmas勳章

jessiemom 發表於 17-1-4 17:05
朋友幫我買,只教我早晚噴幾下。如果跟呢度說明日,一支邊用到咁耐呀!我只係夜晚用,到而家差不多2星期, ...

我最想知firm 唔firm 到呀

大宅

國民生產總值:1994

BKXmas勳章

kiss_joyce 發表於 17-1-4 17:08
我最想知firm 唔firm 到呀
呢個問題我好難答你,我啱啱做完Hifu, 我又有用 clarins 支firming, 所以應該分唔出。不過幫我買既朋友堅持話佢jaw line firm 左,佢係有錢呀太,肯定唔係為賺我錢

子爵府

國民生產總值:13694

BKXmas勳章

搵唔到一個美國地址,搵唔到美國網站有得賣 (除了Amazon 有不明sellers),感覺好.......

公爵府

國民生產總值:26384

熱血勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

傳銷野,有效都唔會買!

子爵府

國民生產總值:13694

BKXmas勳章

有JM叻d, 搵到地址pm俾我, Google 過, 係office building 其中一個 suite, search美國網站skincare review 都無個, 可想而知幾 hit!

大宅

國民生產總值:2443

BKXmas勳章

請問美國版同香港低敏版,效果有咩分別呢?

複式洋房

國民生產總值:120

BKXmas勳章

回覆樓主:

我用左半支覺得效果每講既咁好, 之後停用, 覺得皮膚差左.

複式洋房

國民生產總值:197

BKXmas勳章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

國民生產總值:1842

BKXmas勳章

hi0390hk 發表於 17-1-11 08:05
我有用過~~效果好好好噢~~我不嬲都係勁懶吾護膚嫁~~用lee枝護膚好方便,用完皮膚firm左白左,d班淡左~價錢吾 ...

Keep calm & carry on

珊瑚宮

國民生產總值:113360

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BKXmas勳章

引用:有JM叻d,+搵到地址pm俾我,+Google+過,+係o

原帖由 Chole 於 17-01-05 發表
有JM叻d, 搵到地址pm俾我, Google 過, 係office building 其中一個 suite, search美國網站skincare review ...
個d所謂既前後對比圖

真係當人lulu

一睇就知美圖秀秀出品

大宅

國民生產總值:1219

BKXmas勳章

kiss_joyce 發表於 16-12-1 11:00
如題

有呀,我用緊第二支~
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎