美容扮靚

跳至

首頁
12345...12

尾頁

禁止訪問

大宅

kiss_joyce 發表於 16-12-1 11:00
如題
係FACEBOOK 見到, 講到好好用咁
有冇SISTER 用過, 係唔係真係咁有效呀?

傳銷產品黎嫁,千祈唔好買

大宅

1600買爽膚水噴面,噴極潤都好過同佢

伯爵府

BABY_HEBE 發表於 17-1-26 19:02
本來我都唔信有一支代替五種不同的護膚品。仲要用約2支中上品牌護膚品既價錢。不過我妹俾到我免費任用。我 ...

阿妹比你無限用太好了

BABY_HEBE    發表於 17-2-12 17:33

禁止訪問

大宅

JohnKeats 發表於 17-1-31 12:04
阿妹比你無限用太好了

JohnKeats    發表於 17-2-2 21:24

禁止訪問

禁止訪問

別墅

我同兩個朋友一齊買左黎試下,先講下我地既皮膚狀況,我皮膚一向都冇任何皮膚敏感,叫做用咩都得既,係覺得開始有虎紋出現,想收緊,1號朋友皮膚比較薄,容易皮膚敏感,最大問題同我一樣,佢虎紋仲深過我。2號朋友皮膚較油,面有凹凸洞問題,但皮膚沒有鬆弛問題,亦冇皮膚敏感問題
我地3個用完第二日都有同一問題,就係塊面開始鞋,一向用咩都得既我除左鞋仲開始脫皮,幫我地買既朋友,話佢自己最初用都係咁,叫我地繼續用,係幫我地排緊毒,我地聽佢講繼續用,我用到第三日除左鞋脫皮外,仲開始紅同出水,我就唔敢再用,仲要睇醫生,搞左成個星期先好返,成2千蚊肉痛死我,1號朋友同2號朋友冇我咁嚴重繼續用,佢地用多一個星期就冇左鞋喇,不過佢地用晒成支完全覺得冇用,又唔可以單用,跟本就唔夠潤,一定要加其他護膚品,所以我地覺得冇用

鄭太太amy    發表於 17-2-27 00:34

子爵府

回覆樓主:

無用,不是講到咁神奇,又話提升包包面,又話收眼袋,又話去黑眼圈,但一DD改善都無,仲要成$1500一支。

一D都唔潤,賣比我果個人都知道,所以叫我記得晚晚敷mask

子爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章 BB防敏心得分享勳章

BABY_HEBE 發表於 17-2-5 10:05
回覆 JohnKeats 的帖子

因為我妹做左代理。客人keep住用keep 住靚keep 住買。所以賺到錢變相d貨係用賺到既 ...
你妹做左代理,唔怪得不停咁賣廣告啦
我用過一句講晒,唔值千幾蚊,搵笨野

別墅

BABY_HEBE 發表於 17-1-26 19:02
本來我都唔信有一支代替五種不同的護膚品。仲要用約2支中上品牌護膚品既價錢。不過我妹俾到我免費任用。我 ...

多謝你分享!睇完大家既報告之後, 我唔會買喇! 代理一定話好。用到要睇醫生真係好慘呀。仲要咁貴買枝野返來

男爵府

cathywong0510 發表於 17-2-5 10:52
我同兩個朋友一齊買左黎試下,先講下我地既皮膚狀況,我皮膚一向都冇任何皮膚敏感,叫做用咩都得既,係覺得 ...

Wahhhhh
好慘呀

禁止訪問

大宅

伏中之伏

公爵府

回覆樓主:

你唔覺話好用嘅全部得大宅咩 傳銷野,一定有咁大吹咁大啦,樓主因住爆pm,個個爭住sales,不如問下佢地唔食佣得唔得? 幫人嘛

男爵府

skyfree333 發表於 17-2-6 17:49
你唔覺話好用嘅全部得大宅咩 傳銷野,一定有咁大吹咁大啦,樓主因住爆pm,個個爭住s ...

29樓位jm好慘,用到敏感

大宅

之前有朋友入左會做會員,又話會員價賣俾我,幾好用幾好用,成千幾蚊一枝,我真係唔捨得買,大把好既牌子都唔洗呢個價錢。

禁止訪問

禁止訪問

首頁
12345...12

尾頁

跳至