自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

真係賤!

子爵府

畀面勳章

Blui314 發表於 16-12-1 11:18
我專登應佢,試下佢係咪真係變態佬
.............

珍珠宮

2023年兔年勳章

下次報警,叫差人放蛇捉佢!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

公爵府

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

珍珠宮

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 Blui314 的帖子

咁變態

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

Blui314 發表於 16-12-1 11:06
話說我有左,係公司俾人投閒置散,咁我係bk到post有冇外快,都真係有好多有心人幫我,點知琴日收到個we cha ...

我係wechat搵到你英文名及姓氏,小朋友相片

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

Blui314 發表於 16-12-1 11:06
話說我有左,係公司俾人投閒置散,咁我係bk到post有冇外快,都真係有好多有心人幫我,點知琴日收到個we cha ...

試下改唔改到wechat名,我未試過,記得刪相

珍珠宮

回覆樓主:

好賤格呀

別墅

畀面勳章

oceandeepsea 發表於 16-12-1 11:27
我係wechat搵到你英文名及姓氏,小朋友相片

可以點轉?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

子爵府

美好大世界2017勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

超級變態

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

痴線,變態!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 熱血金章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

別墅

畀面勳章

oceandeepsea 發表於 16-12-1 11:28
試下改唔改到wechat名,我未試過,記得刪相

改唔到we chat id,

別墅

畀面勳章

oceandeepsea 發表於 16-12-1 11:21
你仲開post,講wechat帳號,你快快del,睇下可以點搞

其實我唔驚先post出嚟,話俾人知小心啲,bk同we chat戶口可以唔要再開過,我唔覺得要避佢,如果我有時間,我實報警捕佢,

首頁
12345...6

尾頁

跳至