用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 63|主題: 243144

網x行快到期, 最近有冇什麼好offer?

大宅

國民生產總值:1666

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
請問最近jm們你們的offer好嗎?我用開300M, 居屋!謝謝大家!

王國熱話
急聘: 夜班 / 中班 保安員
請人-電訊業direct sales
大型電訊公司請hotline
現金出糧 - 屯門區西餐廳 聘請全職或兼職...

子爵府

國民生產總值:10004

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
lebelok 發表於 16-12-1 11:28
請問最近jm們你們的offer好嗎?我用開300M, 居屋!謝謝大家!

300M $238 24月約, 免7個月, 送1500超市 & 6Gb sim card
違規宣傳內容已被系統自動屏蔽 基本頻道, 送財經台
再送指定組合 (三選一)

或者
1000M $198 30月約, 免6個月, 送超市 或 6GB sim card
nowONE (4K) 基本頻道, 送財經台
再送指定組合 (三選一)

註: 以上plan, 可能要交完cut form (要求終止服務)後才能續到

P.S. 參考自HKEPC.com

大宅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
Candy_CHUNG_LAU 發表於 16-12-1 11:41
300M $238 24月約, 免7個月, 送1500超市 & 6Gb sim card
違規宣傳內容已被系統自動屏蔽 基本頻道, 送財經 ...

謝謝!

大宅

國民生產總值:4877

2017年1月到期..
12月月頭自己打1000...
公屋續約..(每月交$268/平均$19X)
300M光纖 UP 1000M.
24個月合約..(2016年12月2X號生效)
免費7個月.
1500惠康禮卷...

大宅

wan43 發表於 16-12-5 15:29
2017年1月到期..

是否計埋惠康券就是$19x/月。謝謝!

子爵府

wan43 發表於 16-12-5 15:29
2017年1月到期..
應該仲有張6G sim card送, 而1000M 仲有FREE 4K盒呢

大宅

lebelok 發表於 16-12-5 15:33

是的....

大宅

lebelok 發表於 16-12-5 15:33

原來未計, 計埋仲平!謝謝你!

大宅

Candy_CHUNG_LAU 發表於 16-12-5 15:33
1000M 有FREE 4K盒用

是的..
但好少睇....

大宅

wan43 發表於 16-12-5 15:41
是的..
但好少睇....

請問使吾使話要cut form?

大宅

lebelok 發表於 16-12-5 15:44
唔需要 cut form...

男爵府

國民生產總值:8162

lebelok 發表於 16-12-5 15:44
一定要
請小心勿相信滿口大話陰毒扮可憐搞是非老奸巨!我就係你既將來!

子爵府

踩玻璃朋友 發表於 16-12-5 15:55
一定要
轉去留客部跟進就會有平plan
例如打1000, 要求終止服務
或者填cut form後, 由相關部門聯絡畀offer

男爵府

國民生產總值:8162

Candy_CHUNG_LAU 發表於 16-12-5 16:04
轉去留客部跟進就會有平plan
例如打1000, 要求終止服務
或者填cut form後, 由相關部門聯絡畀offer
多謝哂你上次提醒, 我岩岩都簽左,
不過因為之前睇唔到呢個POST,
所以冇免簽7個月同FREE 4K盒,
不過而家108個月都好OK架勒
請小心勿相信滿口大話陰毒扮可憐搞是非老奸巨!我就係你既將來!

大宅

Candy_CHUNG_LAU 發表於 16-12-5 15:33
應該仲有張6G sim card送, 而1000M 仲有FREE 4K盒呢

有惠康券、4k盒和free 7個月但冇sim card!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎