用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 144|主題: 117395

[台灣] 想問一下西門町附近有冇家樂福?

子爵府

國民生產總值:10932

BK Milk勳章 2015xmas 畀面勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
想問一下西門町附近有冇家樂福? 大唔大 和 難唔難搵?
THANK YOU~

王國熱話
21個月大得20磅
5歲女乜都唔願食
驢奶???
終於肯食多左嘢啦

子爵府

國民生產總值:10042

熱血金章 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

lreal 發表於 16-12-1 11:29
THANK YOU~

有間大家樂福, 不過要行大約15分鐘, 問下酒店前台㸃去

wcpcelia    發表於 7 天前

大宅

國民生產總值:1311

好媽媽勳章

回覆樓主:

有,近龍山寺站,西門行過去10至15分鐘

子爵府

國民生產總值:10459

畀面勳章 BK Milk勳章

THANK YOU~

有4層,都大的。
第4層係餐廳
第3層超市
第2層聖誕飾物及電器,用品
第1層有傢俬,用品,m記及餐廳
我地係西門站行去都行15-20分鐘。而家呢段時間係盤點時間收晚上11點,無開24小時,要留意呀!

複式洋房

國民生產總值:195

THANK YOU~

有呀。。。。超多野買,最好去買手信,平靚正

男爵府

國民生產總值:8843

魅力王子 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
bebechow123 發表於 16-12-1 13:26
有呀。。。。超多野買,最好去買手信,平靚正

剛去完,如見到捷運站有單車租,半小時免費的,在西門叮1號出口,轉左向大馬路,對面是德立莊,往右行,行到尾

子爵府

國民生產總值:10932

BK Milk勳章 2015xmas 畀面勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
Thank you 各位jm
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎