用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

北區媽媽會 今日: 9|主題: 11631

天平救世軍2017-18年度N1取錄通知

大宅

國民生產總值:1028

發表於 前天 11:54 |顯示全部帖子
各位家長,不知大家有否收到取錄通知?
兒子在12/11面試,差不多三個星期了。

王國熱話
【在港菲傭】「賓賓」原是選美冠軍…
大家接受到姐姐既沖涼時間?
賊傭轉戰澳門
急,工人話我唔炒佢佢就喺我屋企自殺

複式洋房

國民生產總值:229

發表於 前天 14:20 |顯示全部帖子
我問左個文員姐姐, 話Interview 之後既一個月內通知.

複式洋房

發表於 前天 14:24 |顯示全部帖子
第二間已經叫我交留位費. 都唔知交唔交好.

我最心儀係救世軍, 但又未出Result.

大宅

發表於 前天 14:33 |顯示全部帖子
深魚兒 發表於 16-12-1 14:20
我問左個文員姐姐, 話Interview 之後既一個月內通知.
深魚兒,請問你是那一天面試的?

複式洋房

發表於 前天 14:56 |顯示全部帖子

11月22日, 校長話N班收10個位.

大宅

發表於 前天 15:07 |顯示全部帖子
深魚兒 發表於 16-12-1 14:56
11月22日, 校長話N班收10個位.
雖然我號是10內,但只收10個,十分擔心

複式洋房

發表於 前天 15:36 |顯示全部帖子
pentaxli 發表於 16-12-1 15:07
雖然我號是10內,但只收10個,十分擔心

我排1X, 有得IN, 都算好彩.

我估收 "冇哥哥姐姐讀緊" 既N班位, 其實可能得幾個.

因為排我之前Interview既小朋友, 係有家姐/哥哥讀緊, 我估收佢既機會都幾大.

大宅

發表於 前天 17:18 |顯示全部帖子
深魚兒 發表於 16-12-1 15:36
我排1X, 有得IN, 都算好彩.

我估收 "冇哥哥姐姐讀緊" 既N班位, 其實可能得幾個.
排在我之後面試的幼兒,也是有哥哥就讀
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎