用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 1|主題: 48972

26W 頭痛

別墅

國民生產總值:878

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
我老婆頭痛左成個星期, 又唔敢食止痛藥

之前產檢血壓有d低, 關唔關事?

伯爵府

國民生產總值:15932

去萬0買最普遍個隻必利痛

複式洋房

國民生產總值:159

回覆樓主:

試下食少少甜野,有時唔夠糖份個人都會頭痛 or 我第8wk開始訓少啲都偏頭痛發作,機本上係日日都痛冇停,只有訓先ok, 過左12wk就冇咁嚴重啦~

另外:有冇吹親呀,可以試下煲啲薑茶飲下~

複式洋房

國民生產總值:350

garylamatwork 發表於 16-12-1 12:06
我老婆頭痛左成個星期, 又唔敢食止痛藥

之前產檢血壓有d低, 關唔關事? ...

身邊醫生朋友都話,寶×力溝暖水係得㗎,不如試下丫~

別墅

LaLaLife 發表於 16-12-1 14:19
試下食少少甜野,有時唔夠糖份個人都會頭痛 or 我第8wk開始訓少啲都偏頭痛發作,機本上係日日都痛冇停,只 ...

有機會係有一晚開冷氣訓吹到

別墅

tabaliso 發表於 16-12-1 15:29
身邊醫生朋友都話,寶×力溝暖水係得㗎,不如試下丫~

剛剛買了,試下先
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎