用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 181|主題: 49012

孕婦搭飛機

複式洋房

國民生產總值:243

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
我1月26號要飛關島
到時31周
想問有邊個醫生會開證明
我睇開嗰個開到28週咋(emoji)

複式洋房

國民生產總值:360

daigatse 發表於 16-12-1 13:08
我1月26號要飛關島
到時31周
想問有邊個醫生會開證明

航空公司規定只可28週前,所以應該唔會有醫生開比你啊~

複式洋房

國民生產總值:243

tabaliso 發表於 16-12-1 15:31
航空公司規定只可28週前,所以應該唔會有醫生開比你啊~

我們訂了這間

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

國民生產總值:360

daigatse 發表於 16-12-1 15:32
我們訂了這間

Oh...香港快運都幾好噃,

複式洋房

國民生產總值:413

我1月26號要飛關島
到時31周
想問有邊個醫生會開證明

航空公司單胎36周前 雙胎32周前 係可以上機 只係要醫生證明一切正常。我都有呢個需要 唔知到時會點

複式洋房

國民生產總值:119

我1月26號要飛關島
到時31周
想問有邊個醫生會開證明

我原本下星期去關島參加家人婚禮,30w+,醫生話唔建議,話因飛機上落氣壓怕隨時生,乖乖留係香港啦。所以我放棄唔去。

侯爵府

國民生產總值:24019

31wk,最好都系唔好搭飛機囖~
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎