用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 26|主題: 869394

[c9情報] 今日萬x送2公升洗衣液

大宅

國民生產總值:2565

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
剛剛去萬X買返支卸妝水,洗面泡泡和洗頭水,俾完$之後收銀姐姐遞咗支2公升洗衣液,托埋返屋企

唔知係咪間間分店今日都做緊呢個優惠,買3件貨品滿$188送呢樣贈品。

報料完畢,多謝收看

nieualma    發表於 6 天前

大宅

回覆樓主:

補相,有手拎又對洗衣液無乜要求嘅話,真係好抵

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

國民生產總值:52513

2015xmas

回覆樓主:

次次去萬寧買野,都會托佢D贈品返屋企托到喊。

(冇預計拎咁重野。)

男爵府

國民生產總值:7962

Yes, 昨天買都有。

彩鑽殿

國民生產總值:801061

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

國民生產總值:44217

回覆樓主:

遇啱有嘢買真係唔錯。

珍珠宮

國民生產總值:32455

認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2015xmas

有D鋪頭唔會即日送晒贈品,有時星期四都仲有得送架。。。。

男爵府

國民生產總值:5958

好媽媽勳章 BK Milk勳章 2015xmas

唔知荃灣同葵芳邊度仲有

男爵府

國民生產總值:6429

回覆 分甘同味 的帖子

昨天我也有

水晶宮

國民生產總值:52221

大宅

Sallyb1a 發表於 16-12-1 14:30
有D鋪頭唔會即日送晒贈品,有時星期四都仲有得送架。。。。

我以為贈品得牙膏豉油,第-次收咁大免費支產品

Sallyb1a    發表於 6 天前

大宅

petitsomeone 發表於 16-12-1 13:24
次次去萬寧買野,都會托佢D贈品返屋企托到喊。

(冇預計拎咁重野。)

仲要係去埋百X,拎到手到軟返屋企

侯爵府

國民生產總值:22069

畀面勳章 BK Milk勳章 夏天玩到顛 2015xmas 2016夢想成真

侯爵府

國民生產總值:20195

男爵府

國民生產總值:5481

分甘同味 發表於 16-12-1 13:19

上次送地板清潔劑又係好重,但又好好好實用。

瑪瑙宮

國民生產總值:128361

畀面勳章 2015xmas

引用:補相,有手拎又對洗衣液無乜要求嘅話,真係

原帖由 分甘同味 於 16-12-01 發表

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎