用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

潮流時尚 今日: 1|主題: 79882

[手袋] Hermes at Love Mia

大宅

國民生產總值:1102

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
有冇人試過係 love mia買hermes? 見佢有好多現貨

王國熱話
长期好急,想去厕所
剛做完微創子宮全切除
甲狀腺又復發
雙手麻痺而醒

複式洋房

國民生產總值:176

唔知堅唔堅?乜色都有

大宅

國民生產總值:3129

HappyAug 發表於 16-12-1 13:30
有冇人試過係 love mia買hermes? 見佢有好多現貨

試過買小馬掛飾

大宅

國民生產總值:1102

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

想買個kelly, 但又有d怕是否正貨……有無jm可分享?

洋房

國民生產總值:85

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
真掛 見到佢係reebonz 都有放袋賣 但佢都唔係叫好平 都貴過其他水貨舖dd

洋房

國民生產總值:91

發表於 前天 01:03 |顯示全部帖子

回覆樓主:

未幫襯佢買過H不過買過LV ,當初叫佢幫我代購時講明我要full set 包裝因爲要送俾人,佢亦都話會全套包裝俾番我。但最後得番個塵袋,我問佢點解冇盒嘅?佢答我LV專櫃一般唔會俾盒,只會俾袋。佢真係當我冇買過LV......有冇盒我點會唔知呢?只不過係佢冇幫我拎到,所以搵excuse推搪

不過佢一定唔會幫我拎番個盒所以我冇同佢嘈,接受左。不過就對呢間代購失哂信心,咁小要求做唔到都算,搵籍口先令人最反感

Anyway,佢d H真唔真我唔知道,不過服務真係有待改善,搞到我最後送禮俾人冇左個盒其實好唔開心......

別墅

國民生產總值:555

發表於 前天 02:15 |顯示全部帖子
joeyytc121 發表於 16-12-5 01:03

未幫襯佢買過H不過買過LV ,當初叫佢幫我代購時講明我要ful ...

點會無盒咁搞笑架
我上兩星期先買咗個手袋俾媽咪
一樣有盒
包得好好添

別墅

國民生產總值:555

發表於 前天 02:16 |顯示全部帖子
點會無盒咁搞笑架
我上兩星期先買咗個手袋俾媽咪
一樣有盒
包得好好添
俾我係你一定追佢拎返呀

大宅

國民生產總值:1244

發表於 前天 09:17 |顯示全部帖子
我都有係佢到買過呀。 買過鞋同袋。

大宅

國民生產總值:1244

發表於 前天 09:20 |顯示全部帖子
我都有係佢到買過呀。 買過鞋同袋。

大宅

國民生產總值:1348

發表於 前天 09:46 |顯示全部帖子

未幫襯佢買過H不過買過LV ,當初叫佢幫我代購時講明我要ful ...

點解會冇盒?

我估係因為帶太多貨,手袋多到根本攞唔曬,更何況係盒?一個H既盒已經可以打爆一個喼了!我覺得冇盒唔係問題,但要事先講明冇囉。你呢個case佢似乎不守承諾

大宅

發表於 前天 09:47 |顯示全部帖子

點解會冇盒?

我估係因為帶太多貨,手袋多到根本攞唔曬,更何況係盒?一個H既盒已經可以打爆一個喼了!我覺得冇盒唔係問題,但要事先講明冇囉。你呢個case佢似乎不守承諾

大宅

發表於 前天 09:47 |顯示全部帖子

點解會冇盒?

大宅

發表於 前天 09:48 |顯示全部帖子

點解會冇盒?

大宅

發表於 前天 09:49 |顯示全部帖子

點解會冇盒?

大宅

發表於 前天 09:51 |顯示全部帖子

點解會冇盒?

別墅

國民生產總值:517

發表於 前天 09:55 |顯示全部帖子
我之前係lv專門店買左2個袋都係冇盒家,俾個塵袋裝住咋

別墅

發表於 前天 09:56 |顯示全部帖子

別墅

發表於 前天 09:56 |顯示全部帖子

別墅

發表於 前天 09:57 |顯示全部帖子

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎