用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

荃灣區媽媽會 今日: 1|主題: 10233

荃灣迦南同荃灣聖母

民房

國民生產總值:17

荃灣迦南 am荃灣聖母 pm

大家會點揀?

王國熱話
木蝨、臭蟲、床蝨2
前置式(大眼雞)洗衣機推介
想訂傢私有冇邊間公司好介紹?
屋企有壁虎,有咩方法可以趕走佢!!

大宅

國民生產總值:1021

睛靈勳章

wwmkst 發表於 16-12-1 15:13

大家會點揀?

一定迦南,環境、學術較好

男爵府

國民生產總值:7694

wwmkst 發表於 16-12-1 15:13

大家會點揀?

迦南,學術好d. 聖母大部分新移民讀

別墅

國民生產總值:511

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
迦南,去IN聖母時感覺好現實,但我聽好多人都講迦南好. 個人意見.

大宅

國民生產總值:1469

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
Canan主室內活動 空氣不太流通
小朋友容易互相傳染病菌
聖母有好多新移民係真嘅,但唔代表 Canan 無
妳可以考慮下其他因素如老師宗教方面

男爵府

國民生產總值:6314

育兒性格勳章 2015xmas

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

回覆:荃灣迦南同荃灣聖母

一定咖南啦,聖母超多大6人,你小朋友一陣識唔到朋友

複式洋房

國民生產總值:286

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
迦南都好多

民房

國民生產總值:12

回覆 Monkey918 的帖子

我都想知聖母衣家好唔好,收到聖母offer

別墅

國民生產總值:810

回覆:荃灣迦南同荃灣聖母

其實依家好多間都多大6人

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎