用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

美容扮靚 今日: 197|主題: 115869

我既第一個Advent Calendar – LookFantastic 2016

男爵府

國民生產總值:7482

BKXmas勳章

睇左幾年終於的起心肝買一個送俾自己做聖誕禮物!
我打算每日拆完都post係 >>> BLOG <<<

大家有興趣都可以睇下, 陪我一齊拆到聖誕節!

王國熱話
麻煩推介照明夜燈及gps定位產品
奶奶小便失禁
抱團養老
爸爸要做小腸氣手術, 請介紹好醫生
「教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。」(箴22:6)

男爵府

國民生產總值:5970

BKXmas勳章

donnaho7 發表於 16-12-1 15:36
睇左幾年終於的起心肝買一個送俾自己做聖誕禮物!
我打算每日拆完都post係 BLOG

pixi toner我都有用

男爵府

國民生產總值:7482

BKXmas勳章

homa. 發表於 16-12-1 15:40
pixi toner我都有用
好用嗎?
我有時會怕去角質會敏感...
「教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。」(箴22:6)

男爵府

國民生產總值:5970

BKXmas勳章

donnaho7 發表於 16-12-1 17:40
好用嗎?
我有時會怕去角質會敏感...

我夜晚用1次,我有用開果酸,呢支算溫和

donnaho7    發表於 16-12-5 15:28

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎