用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

出埠旅行 今日: 48|主題: 125517

[韓國] 想住弘大, 有冇好介紹?

男爵府

國民生產總值:5491

2017勳章 BKXmas勳章

王國熱話
人生低谷 迷惘
順利時感謝神好容易,困境時感恩十分難
神蹟!!!!令我相信主存在!
求神保守胎兒

複式洋房

國民生產總值:175

BKXmas勳章

你幾多人到?我住過swan house,就係2號岀口到!好方便!
我地3個人住間4人房,房有4張大單人床。不過有少少舊,廁所有啲黃,不過係乾淨嘅!

咁啱對面樓有宋仲基喔!每朝起身見到佢心情都超好

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

Chowchowho 發表於 16-12-1 18:03
你幾多人到?我住過swan house,就係2號岀口到!好方便!
我地3個人住間4人房,房有4張大單人床。不過有少 ...

7人全大人

是民宿??

複式洋房

BKXmas勳章

fat媽 發表於 16-12-2 07:56
7人全大人

是民宿??

7個大人可能未必得了,租兩間房or租間大啲啦

男爵府

Chowchowho 發表於 16-12-2 11:06
7個大人可能未必得了,租兩間房or租間大啲啦
我地諗住租, 2間2人房, 1間3房.

這間是酒店? 民宿?

複式洋房

BKXmas勳章

fat媽 發表於 16-12-2 11:53
我地諗住租, 2間2人房, 1間3房.

這間是酒店? 民宿?

民宿喔

男爵府

Chowchowho 發表於 16-12-3 19:33
民宿喔
你經邊到租架?
他們會説普通話嗎?因第一次自遊行

大宅

國民生產總值:3810

BKXmas勳章

回覆:fat媽 的帖子

我住過 Ever 8, 係 services apartment, 都好方便。

男爵府

pauline_c 發表於 16-12-4 15:52
我住過 Ever 8, 係 services apartment, 都好方便。
我問過agent冇3人房,但我見訂酒店網站有,我們唔想用信用卡訂。又找不到官網所以冇計

大宅

BKXmas勳章

fat媽 發表於 16-12-4 17:55
我問過agent冇3人房,但我見訂酒店網站有,我們唔想用信用卡訂。又找不到官網所以冇計 ...

Agoda 可以 book 3 人房

官網: http://ever8.co.kr

複式洋房

BKXmas勳章

fat媽 發表於 16-12-4 12:49
你經邊到租架?

佢地有台灣職員喔,比起民宿,我覺得佢地似service apartment 多啲
我係agoda定吾知hotels.com book嘅

男爵府

pauline_c 發表於 16-12-4 18:17

Agoda 可以 book 3 人房

大宅

BKXmas勳章

fat媽 發表於 16-12-5 10:12

我有聽到職員講普通話,我自己唔識普通話,用英文都 okay。同酒店無分別,只係房內有細 pantry 同洗衣機。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎