用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 28|主題: 869394

沙田邊間買G Shock 平?

子爵府

國民生產總值:14628

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
沙田邊間買G Shock 平?謝謝

大宅

國民生產總值:1396

回覆樓主:

咩款先?

別墅

國民生產總值:771

回覆樓主:

大圍x禧商場!
你去雅虎拍賣睇款先,
去到就話雅虎度睇左,
佢就會俾返拍賣個價俾你!

子爵府

officecolor 發表於 16-12-1 17:03
咩款先?

男裝

別墅

國民生產總值:521

回覆樓主:

沙田中心有間細鋪專賣

別墅

至愛 發表於 16-12-1 20:30
沙田中心有間細鋪專賣

sorry ,係好運中心先啱

王國會長

國民生產總值:6216

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 夏天玩到顛

mypineapple 發表於 16-12-1 16:01
沙田邊間買G Shock 平?謝謝

瀝源商場

子爵府

至愛 發表於 16-12-1 20:31
sorry ,係好運中心先啱

賣正貨? 因我唔係好識睇

別墅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
mypineapple 發表於 16-12-1 22:57
賣正貨? 因我唔係好識睇

係正貨, 有一年原廠保養。
我買左隻babyG送比老公同事粒孫,
都平出面成$100,視乎咩款式啦!

好似响FB讚會有野送!
你都係問左先,店員會教你點做法!

伯爵府

國民生產總值:15228

selina1109 發表於 16-12-1 22:14
瀝源商場

邊間?

王國會長

國民生產總值:6216

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 夏天玩到顛

giraheiyear 發表於 16-12-2 00:14
邊間?

忘記叫咩名,間野由瀝源商場行去禾輋方向個條天橋必經,得一間錶行,你揾下。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎