用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

論盡家傭 今日: 5|主題: 120486

菲傭咁樣自白想人請

大宅

國民生產總值:4315

發表於 前天 16:14 |顯示全部帖子
自己睇
信幾多成? 搏有人睇完可鄰佢會請?
儍的嗎?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
孖B幾周出世 & 幾重 ?
私院孖b開刀
2017 孖胎媽媽?
孖b真的要請2個工人嗎?

子爵府

國民生產總值:12829

發表於 前天 17:00 |顯示全部帖子
我相信有,願者上釣。

大宅

發表於 前天 17:12 |顯示全部帖子
heilok 發表於 16-12-1 17:00
我相信有,願者上釣。

我都估有,真係俾人當儍仔
- 唔好返工果時打番去問佢做乜
- D嘢爛咗唔可以問佢有冇整爛
- 最好冇細路同3000呎大屋
- 份份工D僱主都變態,非禮虐待乜都有,但奇在俾人虐待都會續約
- 條友仲要做生意賣金飾俾D同鄉,肯定好忙

男爵府

國民生產總值:7501

發表於 前天 22:57 |顯示全部帖子

大宅

國民生產總值:3715

發表於 昨天 00:04 |顯示全部帖子
講埋一堆廢話!

之前僱主甚麼生活狀况,生活習慣,與人何干?

這樣描述是resume嗎?

水蛇春咁長,但好似見唔到佢講吓自己有乜技能,為甚麼要考慮請佢

大宅

發表於 昨天 10:02 |顯示全部帖子
細姐姐 發表於 16-12-2 00:04
講埋一堆廢話!

之前僱主甚麼生活狀况,生活習慣,與人何干?

係囉。講咁多識佢哋嘅人會估到係邊個。
好恐怖

大宅

國民生產總值:2332

發表於 昨天 15:20 |顯示全部帖子
將心機花在工作上就好了

男爵府

國民生產總值:5794

發表於 昨天 21:41 |顯示全部帖子
總有人請架!
呢到都好多時有人走黎問點請斷約工人啦!
廢話一堆!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎