用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

單親天地 今日: 3|主題: 16285

帶住個小朋友會唔會好難識到異性?

民房

國民生產總值:13

大家帶住個小朋友果陣會唔會諗過去識下伴侶?之前辛苦都會想有個人幫輕下,但最後都頂硬上冇諗。
頂頂下,依家個仔都20歲啦,我4X。先發現佢真係大個仔。
其實本身都冇諗過會去識下人,都幾廿歲人,放曬心思係仔同工作度。
但最近呀仔又叫我去溝下人
有冇d意見可以比下我?或者分享下???

王國熱話
慢性蕁麻疹
濕疹覆發 眼腫了 幾耐吸一次枕頭床單塵蟎
敏感兒家長揮手區
求救!!!bb濕疹好嚴重

珊瑚宮

國民生產總值:118256

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

子女唔能夠相伴到老,既然小朋友都出到聲,點解唔試下

大宅

國民生產總值:1924

個仔大左,比較穩定 ,識異性好平常。

結交異性與有個仔冇關係 ,

但忠告謹慎交友,一切隨緣。

複式洋房

國民生產總值:305

隨緣吧!有個伴也是好的

複式洋房

國民生產總值:155

yanwanyi 發表於 16-12-1 16:26
大家帶住個小朋友果陣會唔會諗過去識下伴侶?之前辛苦都會想有個人幫輕下,但最後都頂硬上冇諗。
頂頂下, ...

無謂俾壓力自己,理得佢同性異性,擴闊生活圈子,識到就識。還有好多年要過,為自己創造精彩第二人生。

水晶宮

國民生產總值:58479

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主:

你咁點算帶住個小朋友。佢都成年啦。
不知所謂的乙陸!!!

大宅

國民生產總值:2851

yanwanyi 發表於 16-12-1 16:26
頂頂下, ...
個仔都大咗,責任輕咗,現在有條件可以做返自己想做的事情口囉。
不過就睇下妳自己想找咩伴了,真係想找個相伴到老嘅話,我想妳自己首先要找尋清楚自己餘下人生路如何去行,清晰了的話,在妳走著妳的方向的同時,亦會自然出現同路人。

未清楚又想拍拖的話,我相信好簡單的,妳要的話無話冇呢。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎