用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

家庭理財 今日: 55|主題: 36203

中銀入外幣

別墅

國民生產總值:673

發表於 前天 16:27 |顯示全部帖子
有無sis知道,去旅行用淨外幣想入返銀行,會唔會另收費?
本身已有外幣戶口

王國熱話
【在港菲傭】「賓賓」原是選美冠軍…
大家接受到姐姐既沖涼時間?
賊傭轉戰澳門
急,工人話我唔炒佢佢就喺我屋企自殺

複式洋房

國民生產總值:181

發表於 前天 16:51 |顯示全部帖子
唔會

別墅

發表於 前天 16:58 |顯示全部帖子
thanks sis

男爵府

國民生產總值:6284

發表於 前天 17:42 |顯示全部帖子
注意每天存款有上限。

別墅

發表於 前天 17:51 |顯示全部帖子
只收紙幣? 美金$1又可否存入?

大宅

國民生產總值:2007

發表於 前天 19:17 |顯示全部帖子
Csm624 發表於 16-12-1 17:51

收美元100紙幣,更細的好似唔收。

別墅

國民生產總值:888

發表於 前天 20:28 |顯示全部帖子
換比朋友算了

大宅

國民生產總值:3060

發表於 昨天 10:21 |顯示全部帖子
深水埗找換店發達鳥收散紙,不過匯價差。其實可以留下次旅行用。

男爵府

國民生產總值:9251

發表於 昨天 10:45 |顯示全部帖子
pauline_c 發表於 16-12-2 10:21
深水埗找換店發達鳥收散紙,不過匯價差。其實可以留下次旅行用。

呢間係我同學仔Eric開,佢好老實,不過one man bank, 越做越好!開心見到佢成功!

別墅

國民生產總值:506

發表於 昨天 15:05 |顯示全部帖子
Csm624 發表於 16-12-1 17:51

從來無見過1元美元可以。。。 真係得?

珍珠宮

國民生產總值:41001

發表於 昨天 22:05 |顯示全部帖子
Csm624 發表於 16-12-1 16:27
有無sis知道,去旅行用淨外幣想入返銀行,會唔會另收費?
本身已有外幣戶口 ...

我上星期係外幣戶口拎左2千加幣。 有$5,$10, $20, $50, $100。 我都問銀行職員, 我用凈(即不是,$100紙幣), 銀行會唔會收番? 佢話換得比我就會收番, 除左硬幣。

健康的生活態度 - 其實不一定是要相信將來會變得更好,只不過是不對現況發牢騷或埋怨便是了。

「多欣賞、少挑剔;多感恩、少責備」,使相愛的人能相守到永遠!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎