用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 2881|主題: 869838

你地有冇返個奇怪工?

大宅

國民生產總值:4616

我而家返緊份好奇怪既工
個manager 好似發夢咁,做野超級慢
我係出街見客既工
Manager 叫我見個個客,原來之後佢發現搵錯人,比錯客我見
有幾張單冇左,因為客話manager出proposal 太慢(等左3個星期)
上次又send錯左報價單比客
前日病唔緊要,佢last min先通知我話唔見客
個客勁嬲,話咁遲先講
病咪早d話人知啦
我份工係咪好奇怪,定其他人都係咁

大宅

國民生產總值:2108

好媽媽勳章

份工唔奇怪,係奇怪在點解佢可以做經理
開心每一天

大宅

國民生產總值:4616

雪影 發表於 16-12-1 16:45

呢樣真係最奇怪

子爵府

國民生產總值:13133

畀面勳章

冇糧出都有人做,怪吾怪?

彩鑽殿

國民生產總值:801957

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

個manager問題

侯爵府

國民生產總值:21601

雪影 發表於 16-12-1 16:45

應該係個d做得耐就升唔係睇能力個d公開

侯爵府

國民生產總值:20363

動物勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章 2015xmas

係咪D人走晒

呢個經理係唯人唔走果個,先局住升佢LEAD人?

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎