用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 3095|主題: 868710

你無收過咁嘅 SMS ?

男爵府

國民生產總值:8396

發表於 前天 16:55 |顯示全部帖子
如題。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珊瑚宮

國民生產總值:109497

ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 樂桃猴年勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

發表於 前天 16:56 |顯示全部帖子
有,唔會開,驚係病毒

公爵府

國民生產總值:26635

動物勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 夏天玩到顛 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 2015xmas

發表於 前天 16:59 |顯示全部帖子
有毒..... 唔好開.... 連 SEND 黎既 no 都無...
仲要下載嘢唔好制

大宅

國民生產總值:1142

發表於 前天 17:00 |顯示全部帖子
冇, 收到都唔會開

大宅

國民生產總值:1431

發表於 前天 17:19 |顯示全部帖子

回覆樓主:

我有,但無開,即 delete

男爵府

國民生產總值:5205

發表於 前天 17:29 |顯示全部帖子
冇, 收到都唔會開,即del

侯爵府

國民生產總值:20241

發表於 前天 17:34 |顯示全部帖子
js1204 發表於 16-12-1 16:55
如題。

即刻delete咗佢。
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎