用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

今日: 97|主題: 24225

惡露

複式洋房

國民生產總值:101

BKXmas勳章

惡露第10日都只係好少量,但呢幾日B扭計,抱多左,心情又好down,感覺抱佢時壓住個肚,時不時好痛,好似m痛既感覺,流量又多左。有時有一條條血絲甘,有無人試過呢個情況?

侯爵府

國民生產總值:23763

BKXmas勳章

回覆樓主:

我果時候都係一直量唔多持續咗幾耐架

大宅

國民生產總值:1413

BKXmas勳章

我果時都覺得喂人奶抱bb多會壓到個肚,之後會覺得應該係子宫位會覺得有種墮痛感

公爵府

國民生產總值:26349

BKXmas勳章

你心情down,同埋太操勞,應該都會有影響,咁就要注意下~

別墅

國民生產總值:848

BKXmas勳章

你有無吃多左補野?

水晶宮

國民生產總值:64894

BKXmas勳章

可能受心情影響,心情放輕鬆D。

水晶宮

國民生產總值:57505

BKXmas勳章

太辛苦量就多佐,有冇食到D補身嘅嘢?

大宅

國民生產總值:1256

BKXmas勳章

惡露未清唔補得,特別喺開刀

你諗下有無唔小心食咗補嘢攪到惡靈露多咗

子爵府

國民生產總值:11148

BKXmas勳章

正常架~坐月時惡露都斷斷續續。我產後2個月都突然仲有,未清~
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎