用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 262|主題: 117459

[台灣] 請問機場去北投大約幾耐?坐咩車去最好?

別墅

國民生產總值:788

因為太耐冇去過,只有我同老公二人,感謝

王國熱話
開心傾~~Part 80
有無(5x6x7x)年全職媽咪入黎吹吹水(101)?
新手媽咪。有冇80後全職媽媽,傾傾計
土瓜灣 ftm

大宅

國民生產總值:1264

cushionyuk 發表於 16-12-1 17:35
因為太耐冇去過,只有我同老公二人,感謝
有冇花肥銀行信用卡 ? 用朋友的代訂都可以, 折扣後 普通五人車全包 NT$399 快靚正
https://www.citibank.com.hk/chinese/credit-cards/promotion-top-shuttle.html

回程返市區, 視乎酒店位置去搭巴士或捷運

別墅

TopKind 發表於 16-12-1 17:48
有冇花肥銀行信用卡 ? 用朋友的代訂都可以, 折扣後 普通五人車全包 NT$399 快靚正
https://www.citibank.c ...

多謝你的回覆,但我哋冇花肥銀行信用卡

大宅

cushionyuk 發表於 16-12-1 17:52
多謝你的回覆,但我哋冇花肥銀行信用卡
搵朋友代訂啦, 花肥信用卡好普通, 一個都冇 ?
這個 Promote 真是平靚正

別墅

TopKind 發表於 16-12-1 17:57
搵朋友代訂啦, 花肥信用卡好普通, 一個都冇 ?
這個 Promote 真是平靚正

但佢個優惠係桃園機場去台北喎

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

cushionyuk 發表於 16-12-1 18:07
上星期至用完返來, 係來回台北 ( 包括北投 ) -- 桃園機場 NT$399 一程
北投比較遠, 就算包車, 通常都要加錢, 花肥呢款 Promote 不用加錢, 好抵.

翡翠宮

國民生產總值:83718

cushionyuk 發表於 16-12-1 18:07

雙戰咀。台北去機場,機場去台北都可以

大宅

國民生產總值:1065

伯爵府

國民生產總值:16715

回覆樓主:

桃園機場坐的士去北投啲温泉酒店新台幣1,200,坐過兩次。
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

大宅

國民生產總值:1650

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
12月完啦。出年三月去。大家有咩介紹

大宅

國民生產總值:1151

回覆:請問機場去北投大約幾耐?坐咩車去最好?

我一家3口,帶住個15m, 所以包車。

在fb找了個家庭包車。
(個阿媽做代購,爸爸就接送)
850台幣 (桃園機場去北投)

19/12先用,到時再報告

別墅

12312 發表於 16-12-1 19:20
雙戰咀。台北去機場,機場去台北都可以

明白,thank you

別墅

rabbitpigpig 發表於 16-12-2 08:28
我一家3口,帶住個15m, 所以包車。

在fb找了個家庭包車。

多謝妳,我18號去吖,妳住北投邊間呀?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎