自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

又出動啦!

大宅

你就好啦, 可以放咁大棵聖誕樹, 我屋企有條狗, 佢條尾好大力, 一FING就FING淋棵樹

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

pochacco301 發表於 16-12-1 17:49
你就好啦, 可以放咁大棵聖誕樹, 我屋企有條狗, 佢條尾好大力, 一FING就FING淋棵樹 ...

諗到個情況都好好笑

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆:大家報置左未?

珍珠宮

kit2004 發表於 16-12-1 17:39
又出動啦!

jm 你屋企個景, 仲靚過棵樹呀

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:kit2004 的帖子

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

pochacco301 發表於 16-12-1 17:49
你就好啦, 可以放咁大棵聖誕樹, 我屋企有條狗, 佢條尾好大力, 一FING就FING淋棵樹 ...

唔好買文具舖果d膠腳,我初初用果d,行得快有陣風都成棵跌落黎。成日跌把鬼火掉左。買鐵腳果d穩陣好多,我係深水po買的,要大棵係好重的,一定要私家車或的士車番屋企。

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

rex13 發表於 16-12-1 17:55

同意

水晶宮

rex13 發表於 16-12-1 17:55

謝謝,其實棵樹都好靚架,係白色光纖,唔使點掛野,但影出黎冇甘靚。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我都整咗喇 不過無你咁大棵

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我都擺左聖誕樹了

首頁

尾頁

跳至