用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 39|主題: 869753

大家佈置左未?

珍珠宮

國民生產總值:30259

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas 樂桃猴年勳章

又出動啦!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

國民生產總值:787

你就好啦, 可以放咁大棵聖誕樹, 我屋企有條狗, 佢條尾好大力, 一FING就FING淋棵樹

水晶宮

國民生產總值:52692

2016夢想成真 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 2015xmas

pochacco301 發表於 16-12-1 17:49
你就好啦, 可以放咁大棵聖誕樹, 我屋企有條狗, 佢條尾好大力, 一FING就FING淋棵樹 ...

諗到個情況都好好笑

水晶宮

國民生產總值:51245

動物勳章

回覆:大家報置左未?

男爵府

國民生產總值:6736

kit2004 發表於 16-12-1 17:39
又出動啦!

jm 你屋企個景, 仲靚過棵樹呀

瑪瑙宮

國民生產總值:128619

畀面勳章 2015xmas

回覆:kit2004 的帖子

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas 樂桃猴年勳章

pochacco301 發表於 16-12-1 17:49
你就好啦, 可以放咁大棵聖誕樹, 我屋企有條狗, 佢條尾好大力, 一FING就FING淋棵樹 ...

唔好買文具舖果d膠腳,我初初用果d,行得快有陣風都成棵跌落黎。成日跌把鬼火掉左。買鐵腳果d穩陣好多,我係深水po買的,要大棵係好重的,一定要私家車或的士車番屋企。

珊瑚宮

國民生產總值:109691

ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 樂桃猴年勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

rex13 發表於 16-12-1 17:55

同意

珍珠宮

rex13 發表於 16-12-1 17:55

謝謝,其實棵樹都好靚架,係白色光纖,唔使點掛野,但影出黎冇甘靚。

水晶宮

國民生產總值:52420

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章

回覆樓主:

我都整咗喇 不過無你咁大棵

侯爵府

國民生產總值:23429

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我都擺左聖誕樹了
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎