自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章

又要開始7-11儲印花
【香港首度登場!】嚟緊12月7日朝早7點開始,喺7-Eleven有得換購/換領「LINE FRIENDS X SANRIO CHARACTERS友MUG頭陶瓷杯 *」喇!!!今次係佢哋喺香港第一次聯乘,一套十款,淨係香港同澳門嘅7-Eleven 先有架咋!!!最特別係杯身上有個好得意又搶眼嘅 MUG 頭*V
今次嘅主題係「Eat.Play.Love」!能成為朋友大概總帶著愛~~每隻杯上面都有一款LINE FRIENDS同SANRIO嘅人物,作為好朋友,佢哋都孖住周圍去玩,好似去浸溫泉、Shopping、踩單車、摘士多啤梨、去沙灘游水、跳傘、滑雪、遊船河同埋去camp~睇見都開心!你又最想換邊款呢?
要換齊晒必須靠全家大細兼朋友仔嘅力量XD大家齊心合力儲印花!!!
- 換購日期:2016年12月7日至2017年3月7日
- 印花派發日期: 2016年12月7日至2017年2月28日
- 換購/換領方法:凡購物滿$20*,可獲贈印花一個;憑20個印花或7個印花加$28,即可隨機換領一款!
*不包括香煙及服務項目
**容量:200ml;適用於微波爐(不包括杯蓋);適用於洗碗機;耐受溫度達0至100度;通過食物安全國際認證

大宅

回覆樓主:

好靚!

水晶宮

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

今期超靚

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆:7-12開始又要儲7仔印花

thx

男爵府

近幾期終於出啲實用啲嘅嘢啦,擺設雖然都吸引,但實用性高嘅我諗會更受歡迎

男爵府

火車媽媽 發表於 16-12-1 18:17
又要開始7-11儲印花
【香港首度登場!】嚟緊12月7日朝早7點開始,喺7-Eleven有得換購/換 ...

好似好細個我記得以前換啲嘢都唔洗要20個印花咁多而且又實用好抵換,依家真係貴咗好多不過始終都係有供有求既

大宅

回覆樓主:

今次要拚命啦

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

總有離別的時候

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

好靚

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

超靚喎

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

又要儲了

男爵府

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好靚

男爵府

又幾靚喎

侯爵府

大宅

Poo得好勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

子爵府

2018復活節勳章

好靚,勁想要kitty同brown
不過又要靠彩數

首頁