用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 419|主題: 48971

11 週有時會扯住痛

民房

國民生產總值:27

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
11 週有時會扯住痛, 下星期先至第一次去見政府醫生但依家日間中都會痛,想問下有冇人可以share一下係咪正常呢,第一胎好擔心

洋房

國民生產總值:77

我都係11週
又係第一胎
我又係扯住痛
幾乎以為個post係自己出的

因為子宮在擴張
所以會扯到旁邊的筋

當然好唔舒服就要去睇醫生啦

大家加油呀

民房

回覆樓主:

加油、 咁我就放心啲

侯爵府

國民生產總值:23975

子宮正在擴張,有少少扯痛系正常~

別墅

國民生產總值:746

正常架, 三角位成日扯住痛

複式洋房

國民生產總值:371

回覆樓主:

我想問無扯住係咪唔好架?我依家5週5,有時有啲扯住,但有時feel到好似m痛緊,有啲擔心

水晶宮

國民生產總值:61516

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
系子宮擴張,只要冇流啡見紅,就唔使擔心。

民房

國民生產總值:19

我12週 我都有咁既感覺 之前無
同埋條腰勁酸痛

大宅

國民生產總值:3464

我由5週到依家12週都有扯住痛同腰酸,放心正常

民房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
唔該哂大家,依家無咁驚

洋房

國民生產總值:69

我枕住都有,不過醫生話正常,唔駛擔心

男爵府

國民生產總值:7944

子宮擴張緊啊,我果時都有咁既擔憂!無事架!

複式洋房

國民生產總值:126

回覆樓主:

6W成日肚脹脹又放屁, 正常嗎?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎