用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 4028|主題: 868744

忍唔住分享

侯爵府

國民生產總值:22419

發表於 前天 19:05 |顯示全部帖子
係豬market 買既護膚品,好抵,我主要買爽膚水和面霜,但送到屋企一共有13件貨。價錢都係HK$420。好正。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

funfun759    發表於 昨天 11:41

大宅

國民生產總值:4477

發表於 前天 19:09 |顯示全部帖子

回覆:忍唔住分享

我唔識用,真係好抵

男爵府

國民生產總值:8054

畀面勳章

發表於 前天 19:14 |顯示全部帖子
一陣去睇下先

男爵府

國民生產總值:7592

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

發表於 前天 19:18 |顯示全部帖子

我都唔識係豬market 買野

[ img=100,100]https://lh6.googleusercontent.com/-3hvT6GGbfsQ/Uw4LJ6y0VxI/AAAAAAAAIt8/6J5P0ppxL20/w106-h105-p/3.gif[/img]

珍珠宮

國民生產總值:48821

育兒性格勳章 畀面勳章

發表於 前天 19:18 |顯示全部帖子
choco_soup 發表於 16-12-1 19:05
係豬market 買既護膚品,好抵,我主要買爽膚水和面霜,但送到屋企一共有13件貨。價錢都係HK$420。好正。:wa ...

咩牌子?

侯爵府

發表於 前天 19:19 |顯示全部帖子
boboblublu 發表於 16-12-1 19:18
咩牌子?

primera 聲稱有機

子爵府

國民生產總值:12074

發表於 前天 20:00 |顯示全部帖子

回覆樓主:

好抵

彩鑽殿

國民生產總值:745598

動物勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas 2016夢想成真

發表於 前天 20:02 |顯示全部帖子

Gmarket買skincare好興送野,我上次都送左一大袋sample

大宅

國民生產總值:3601

發表於 前天 20:19 |顯示全部帖子

回覆樓主:

我都儲左一盒試用裝
而家仲要成日運費半價
HSBC又送35%off coupon
好難忍手

瑪瑙宮

國民生產總值:128044

畀面勳章 2015xmas

發表於 前天 20:24 |顯示全部帖子

回覆:choco_soup 的帖子

好抵喎

侯爵府

發表於 前天 20:34 |顯示全部帖子
smb329 發表於 16-12-1 20:19
我都儲左一盒試用裝
而家仲要成日運費半價
HSBC又送35%off coupon

hsbc 有35% off
有無話買滿幾錢先可以用?

大宅

國民生產總值:1195

發表於 前天 20:39 |顯示全部帖子
係豬market 買既護膚品,好抵,我主要買爽膚水和面霜,但送到屋企一共有13件貨。價錢都係HK$420。好正。:wa ...

可否分享下點買??
因我都用緊呢個牌子,想回購

子爵府

國民生產總值:11602

發表於 前天 20:44 |顯示全部帖子

引用:Quote:smb329 發表於 16-12-1 20:19 我都儲

原帖由 choco_soup 於 16-12-01 發表
hsbc 有35% off
有無話買滿幾錢先可以用?
如果今次購物用HSBC咭, 就會有張35% coupon(上限扣Won20000), 比你下一次購物用, 但都要再用HSBC咭結賬先得。

子爵府

國民生產總值:11602

發表於 前天 20:44 |顯示全部帖子

引用:Quote:原帖由 choco_soup 於 16-12-01 發表

原帖由 BK2002 於 16-12-01 發表
如果今次購物用HSBC咭, 就會有張35% coupon(上限扣Won20000), 比你下一次購物用, 但都要再用HSBC咭結賬先得 ...
下次購物滿Won10,000就用得張coupon

大宅

國民生產總值:3601

發表於 前天 20:46 |顯示全部帖子
BK2002 發表於 16-12-1 20:44
如果今次購物用HSBC咭, 就會有張35% coupon(上限扣Won20000), 比你下一次購物用, 但都要再用HSBC咭結賬先得 ...

但係我用張coupon時 唔係用hsbc張咭俾錢都用到呀

大宅

國民生產總值:3013

熱血勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

發表於 前天 20:53 |顯示全部帖子
請問有無 link , 咁岩想買

珍珠宮

國民生產總值:41386

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

發表於 前天 20:57 |顯示全部帖子

回覆樓主:

我用緊佢支洗面,都ok

侯爵府

國民生產總值:20480

發表於 前天 20:59 |顯示全部帖子
呢個牌子我買過洗面同peeling,但2樣都麻麻地,唔知係咪唔識買。有咩你用開覺得好用架,不如介紹下。

大宅

國民生產總值:4920

發表於 前天 21:42 |顯示全部帖子

可否介紹下和給link我

侯爵府

發表於 前天 21:46 |顯示全部帖子
brendabb168 發表於 16-12-1 20:39
可否分享下點買??
因我都用緊呢個牌子,想回購

就咁係豬market 個primera official shop 買
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎