用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 8539|主題: 884249

妳會出賣妳雙腿去做兼職嗎?

水晶宮

國民生產總值:54126

BKXmas勳章

外國流行人體廣告...即係搵你身體做流動廣告牌。

香港亦開始有廣告公司搵女士們雙腿賣廣告,即係廣告公司接到order後,示乎顧客需要安排若干“流動廣告牌”在區內行來行去作宣傳(利用手機步行 app監察)...如果有人搵妳,妳會”賣腿”嗎?

珊瑚宮

國民生產總值:112705

畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

會,我出腳趾尾

子爵府

國民生產總值:13678

美好大世界2017勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章

回覆樓主:

紋左就一世都見到

水晶宮

國民生產總值:54126

BKXmas勳章

rainnn 發表於 16-12-1 19:54
紋左就一世都見到

貼紙嚟架

翡翠宮

國民生產總值:98941

好媽媽勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

如果只係著短褲或裙...比個小腿或大脾佢貼張貼紙...行下街...就有錢收...我又冇所謂丫..

不過...依D JOB都係搵D 18,22姐...
點會搵我地班媽媽級既太太

珍珠宮

國民生產總值:39032

雞年勳章 BKXmas勳章

櫺囹桼 發表於 16-12-1 19:37
外國流行人體廣告...即係搵你身體做流動廣告牌。

人家搵得既,應該都係搵美腿,象腿又未象到個肥佬咁米芝蓮級數,應該冇人搵。
Childhood is journey, not a race.

珍珠宮

國民生產總值:46783

雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

櫺囹桼 發表於 16-12-1 19:54
貼紙嚟架
早前都有JM分享呢D紋身貼紙, 有錢收的話膝頭對落我又唔"區"

翡翠宮

國民生產總值:75638

美好大世界2017勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 秋日勳章 炎夏勳章 玩具勳章 春季勳章 冬日勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

如果係小腿都可以考慮,睇下價錢和條件先

珍珠宮

國民生產總值:32204

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BKXmas勳章

回覆:妳會出賣妳雙腿去做兼職嗎

唔介意我腳短既,我ok㗎。

男爵府

國民生產總值:6921

BKXmas勳章

貼紙嚟架

侯爵府

國民生產總值:23021

熱血金章 BKXmas勳章

seaman1982 發表於 16-12-1 20:12
唔介意我腳短既,我ok㗎。

我都係腿短,要short cut d字先得
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

子爵府

國民生產總值:13678

美好大世界2017勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章

貼紙嚟架

哦,原來係咁

珍珠宮

國民生產總值:37509

美好大世界2017勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 Xmas吸收勳章 ProAbsorb勳章 動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

有錢收,小腿我肯架,不過佢唔好介意我18+22都唔止。

wcpcelia    發表於 16-12-2 16:04

男爵府

國民生產總值:7460

BKXmas勳章

回覆樓主:

象腿面積大d,容易d睇到wor

大宅

國民生產總值:4804

BKXmas勳章

我肯㗎,我對象腿廣告位特大,係咪可以收多d$順便減肥

瑪瑙宮

國民生產總值:138342

2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章

回覆:櫺囹桼 的帖子

我個鬆冇幅圖果個咁大喎!

侯爵府

國民生產總值:21725

BKXmas勳章

回覆樓主:

我會

洋房

國民生產總值:52

BKXmas勳章

我系甲組腳,得都無所謂!

子爵府

國民生產總值:11207

雞年勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

佢唔介意我有甲組腳我ok架

有錢搵又可以行下街幾好丫

子爵府

國民生產總值:11575

BKXmas勳章

我OK喎
如果只係係小腿貼貼紙同埋唔係D誇張既貼紙
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎