自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

外國流行人體廣告...即係搵你身體做流動廣告牌。

香港亦開始有廣告公司搵女士們雙腿賣廣告,即係廣告公司接到order後,示乎顧客需要安排若干“流動廣告牌”在區內行來行去作宣傳(利用手機步行 app監察)...如果有人搵妳,妳會”賣腿”嗎?

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

會,我出腳趾尾

伯爵府

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章

回覆樓主:

紋左就一世都見到

翡翠宮

rainnn 發表於 16-12-1 19:54
紋左就一世都見到

貼紙嚟架

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

如果只係著短褲或裙...比個小腿或大脾佢貼張貼紙...行下街...就有錢收...我又冇所謂丫..

不過...依D JOB都係搵D 18,22姐...
點會搵我地班媽媽級既太太

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

櫺囹桼 發表於 16-12-1 19:37
外國流行人體廣告...即係搵你身體做流動廣告牌。

人家搵得既,應該都係搵美腿,象腿又未象到個肥佬咁米芝蓮級數,應該冇人搵。
Childhood is journey, not a race.

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

櫺囹桼 發表於 16-12-1 19:54
貼紙嚟架
早前都有JM分享呢D紋身貼紙, 有錢收的話膝頭對落我又唔"區"

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

如果係小腿都可以考慮,睇下價錢和條件先

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆:妳會出賣妳雙腿去做兼職嗎

唔介意我腳短既,我ok㗎。

子爵府

親子王國15週年勳章

貼紙嚟架

珍珠宮

熱血金章

seaman1982 發表於 16-12-1 20:12
唔介意我腳短既,我ok㗎。

我都係腿短,要short cut d字先得
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

伯爵府

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章

貼紙嚟架

哦,原來係咁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有錢收,小腿我肯架,不過佢唔好介意我18+22都唔止。

wcpcelia    發表於 16-12-2 16:04

珍珠宮

回覆樓主:

象腿面積大d,容易d睇到wor

珍珠宮

減齡達人勳章

我肯㗎,我對象腿廣告位特大,係咪可以收多d$順便減肥

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:櫺囹桼 的帖子

我個鬆冇幅圖果個咁大喎!

珍珠宮

回覆樓主:

我會

洋房

我系甲組腳,得都無所謂!

侯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

佢唔介意我有甲組腳我ok架

有錢搵又可以行下街幾好丫