用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

家庭理財 今日: 78|主題: 36204

強逼金組合意見

別墅

國民生產總值:997

發表於 前天 19:59 |顯示全部帖子
各位Ching,小弟有兩個強逼金戶口,平時都無咩理。因為真係唔識。想問大家你地組合分配係點?比d意見我!

王國熱話
bb係咪可以食洋蔥?
仔仔8個月喇,超為食!加固分享!
白汁洋蔥栗米三文魚字母粉
免治牛肉,免治豬肉,13個月的bb吃,d肉質...

別墅

國民生產總值:904

發表於 前天 20:29 |顯示全部帖子
點樣組合, 都係益哂班芬佬

侯爵府

國民生產總值:22208

發表於 前天 22:20 |顯示全部帖子
家人X利進取基金.至今增長率38%.由一開始都沒更改過.希望可以捱多幾年

男爵府

國民生產總值:9433

發表於 昨天 10:17 |顯示全部帖子
Pizza.Mok826 發表於 16-12-1 19:59
各位Ching,小弟有兩個強逼金戶口,平時都無咩理。因為真係唔識。想問大家你地組合分配係點?比d意見我!

...
你用緊咩公司先?

別墅

國民生產總值:997

發表於 昨天 12:05 |顯示全部帖子

銀聯

㬌順

[

男爵府

國民生產總值:9433

發表於 昨天 13:17 |顯示全部帖子
Pizza.Mok826 發表於 16-12-2 12:05
銀聯
兩間都無咩可選, 國際股票算啦.

複式洋房

國民生產總值:354

發表於 20 小時前 |顯示全部帖子
香港股票算啦,全球經濟一體化的
升齊齊升,跌齊齊跌

別墅

國民生產總值:904

發表於 20 小時前 |顯示全部帖子
唔㨂新興市場就可以了
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎