用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 15|主題: 57011

[淘寶] 立信集運

大宅

國民生產總值:1099

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
有無人呢排用呢間集運呀,發貨時間如何呀

王國熱話
學戒尿片睇邊本繪本好?
有無網上言情小說推介呀?
請問有無古言小說可推介?

複式洋房

國民生產總值:273

bowiefung120 發表於 16-12-1 20:01
有無人呢排用呢間集運呀,發貨時間如何呀

我依幾年都一直用開此間, 發貨ok
正常可以今寄明到 主要睇地區, 最遲2天收貨
用到宜家未試過唔見件
雖然貴但方便 此間我試过很多違禁物品都可以寄
寄到去大陸點D件定時更新 不用手輸入 方便我依D懶人

大宅

qooqoo_cool 發表於 16-12-1 23:37
用到宜家未試過唔見件

我想問吓個流情係點㗎,係咪係淘寶買完嘢,係立信個網業登記咗就得,因為我第一次用私集

大宅

用到宜家未試過唔見件

我想問吓個流情係點㗎,係咪係淘寶買完嘢,係立信個網業登記咗就得,因為我第一次用私集

大宅

用到宜家未試過唔見件

大宅

用到宜家未試過唔見件

複式洋房

國民生產總值:169

回覆 bowiefung120 的帖子

沒係香港商業登記,追都沒得追...

大宅

用到宜家未試過唔見件

大宅

bowiefung120 發表於 16-12-1 23:41
...

噤運費係點俾呀

複式洋房

bowiefung120 發表於 16-12-1 23:41
...

你係佢官網登記戶口, 之後佢會比你一個會員號碼地址比你
你要將佢的地址+會員号登記到你淘宝的收货地址
拍野時選佢為收貨地址即可

大宅

qooqoo_cool 發表於 16-12-1 23:46
你係佢官網登記戶口, 之後佢會比你一個會員號碼地址比你
你要將佢的地址+會員号登記到你淘宝的收货地址
...

我係佢官網地址註冊咗係咪即係得,因佢無地址我

複式洋房

http://www.lxe168.com/ur/ni/l8ef1j6bp4r6qe1tj0hpg3kdm8.html

可以教你如何做
比錢係佢淘寶拍下幾多錢, 和你平時買野付款一樣

大宅

qooqoo_cool 發表於 16-12-1 23:51
http://www.lxe168.com/ur/ni/l8ef1j6bp4r6qe1tj0hpg3kdm8.html

可以教你如何做

唔該哂你呀,清楚明白

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
但你要注意依間係一定會量計体積收費 長x闊x高除6000 事先要問賣家不要包太大包

不要晩上8點才申請打包, 要第2日車

此間收費比其他私集貴

大宅

qooqoo_cool 發表於 16-12-2 00:00
但你要注意依間係一定會量計体積收費 長x闊x高除6000 事先要問賣家不要包太大包

不要晩上8點才申請打包, ...

多謝提點

民房

國民生產總值:6

回覆樓主:

今個星期第一次用,星期一收貨,一個鐘內入庫,跟手出貨,第二日朝早就送到上門 (商業區)

大宅

jkswoo 發表於 16-12-2 00:31
今個星期第一次用,星期一收貨,一個鐘內入庫,跟手出貨,第二日朝早就送到上門 (商業區)

...

噤快

大宅

國民生產總值:1079

呢間出貨係快,不過計體積同埋收得貴.

大宅

國民生產總值:3355

我都用呢間, 可能唔算好平
但暫時都可靠
我覺得集運最緊要是可靠

珍珠宮

國民生產總值:41083

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
pandaz0062 發表於 16-12-2 09:17
呢間出貨係快,不過計體積同埋收得貴.

你意思係只計體積, 唔計重量?

健康的生活態度 - 其實不一定是要相信將來會變得更好,只不過是不對現況發牢騷或埋怨便是了。

「多欣賞、少挑剔;多感恩、少責備」,使相愛的人能相守到永遠!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎