用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 3095|主題: 868710

8時入席今集話結婚那位女角個頭髮好怪!

伯爵府

國民生產總值:16174

發表於 前天 20:13 |顯示全部帖子
是假髮嗎?

子爵府

國民生產總值:10032

發表於 前天 20:47 |顯示全部帖子

回覆樓主:

頭髮就係真嘅,但佢個樣同講嘢仲怪!

伯爵府

國民生產總值:16174

發表於 前天 20:51 |顯示全部帖子
咁佢個髮型唔錯喎!

子爵府

國民生產總值:12386

發表於 前天 20:52 |顯示全部帖子
LekGirl 發表於 16-12-1 20:47

佢講嘢已大有改善,以前痴脷筋好嚴重

伯爵府

國民生產總值:15447

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

發表於 昨天 06:35 |顯示全部帖子
sabun 發表於 16-12-1 20:13
是假髮嗎?

我都覺得佢好怪

男爵府

國民生產總值:8624

發表於 昨天 06:43 |顯示全部帖子
一句講哂, 吾識做戲

男爵府

國民生產總值:9683

發表於 昨天 07:07 |顯示全部帖子
所以最有印象,係佢經常做女秘書,畢打時佢做大秘書,律政已經多d戲,同曹偷情,但都係秘書,講嘢一個tone,無咩表情,都真係幾似秘書。

子爵府

國民生產總值:10032

發表於 昨天 07:34 |顯示全部帖子
carmen1904 發表於 16-12-1 20:52
佢講嘢已大有改善,以前痴脷筋好嚴重

係呀!佢喺“與敵同行”做鄭嘉頴個妹,真係勁痴脷根。

子爵府

國民生產總值:12608

醒目開學勳章 畀面勳章

發表於 昨天 07:46 |顯示全部帖子
LekGirl 發表於 16-12-2 07:34
係呀!佢喺“與敵同行”做鄭嘉頴個妹,真係勁痴脷根。

佢好第一套係同周麗琪拍做佢家姐,嗰時覺得佢幾靚,但佢真係好儉秘書,個頭我覺得都set 得幾靚...題外話...昨晚睇到嚴謹同咗maggie 姐結婚

wcpcelia    發表於 昨天 14:45

子爵府

國民生產總值:13978

發表於 昨天 08:08 |顯示全部帖子

回覆樓主:

佢喺前愛回家,啊Maggie姐個d髮型已好難頂, 難得佢可延續到去新愛回家

男爵府

國民生產總值:9901

發表於 昨天 08:12 |顯示全部帖子
我都覺得佢個樣,同埋講嘢d語調好怪。

最有印象有套劇,佢成日「哥哥,哥哥」咁叫,好難頂。

順口一問,八時片頭,坐最右著藍色衫個女仔,是否欣欣呀?如果係,完全唔似嘅。

但見到話八時就快大結局,冇理由呢個角色仲未出埸架。見佢係長頭髮,先諗莫非係欣欣。但藍色衫呢個,立下眼有啲似年輕版既梅小蕙,完全唔覺係欣欣。

男爵府

國民生產總值:5097

吸收力勳章

發表於 昨天 08:52 |顯示全部帖子

我估係佢棚牙係假既,所以講野時怪怪地。

男爵府

國民生產總值:9683

發表於 昨天 12:06 |顯示全部帖子
TPMummy 發表於 16-12-2 08:12
我都覺得佢個樣,同埋講嘢d語調好怪。

最有印象有套劇,佢成日「哥哥,哥哥」咁叫,好難頂。
果個係欣欣呀,曾經呢度jm講過睇過唔知邊度介紹話佢原本係飛飛個女(唔通關邦主事?),不過之後改咗無咗呢條線,可能佢演技太差

男爵府

國民生產總值:9901

發表於 昨天 12:18 |顯示全部帖子
smiletigger 發表於 16-12-2 12:06
果個係欣欣呀,曾經呢度jm講過睇過唔知邊度介紹話佢原本係飛飛個女(唔通關邦主事?),不過之後改咗無咗呢 ...

但片頭個樣同劇內唔多同既?
片頭靚d。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎