用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 2958|主題: 869655

paldo 請問兩款麵係未一樣?

男爵府

國民生產總值:5656

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
上圖 全韓文 759賣(1pack4小包)

下圖 英文/法文/中文 一田賣(1pack5小包)

係未唔一樣的呢?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

國民生產總值:7047

心大心細 發表於 16-12-1 20:25
上圖 全韓文 759賣(1pack4小包)

下圖 英文/法文/中文 一田賣(1pack5小包)

應該唔係一樣,上面個包寫住韓牛

男爵府

國民生產總值:5656

timtamgal 發表於 16-12-1 22:25
應該唔係一樣,上面個包寫住韓牛

謝謝!

噢!我就係買咗下圖的,咁應該上圖的好啲啦,買錯咗

男爵府

國民生產總值:6999

熱血勳章 2015xmas

回覆樓主:

我之前就係攪錯咗買759,後嚟買返金色裝,的確金色裝比較更好味,湯包與麵質都對得起價錢,不過口味既嘢各人不同,建議樓主買pack 試試好了

公爵府

國民生產總值:28441

畀面勳章 2015xmas

我買過上面興得無嘜味
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎