用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

潮流時尚 今日: 413|主題: 79817

[手袋] Loewe puzzle from Selfridges

洋房

國民生產總值:91

發表於 前天 20:58 |顯示全部帖子
Black Friday 超平入手,但有D defect, 退5退我好呢?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
琴晚簽左紙,個心好痛,好想知大家呢段...
單親基督徒
作為單親媽媽。。。
想搵律師辦離婚

公爵府

國民生產總值:28426

貓狗褓姆 畀面勳章

發表於 前天 21:18 |顯示全部帖子
meganb 發表於 16-12-1 20:58
Black Friday 超平入手,但有D defect, 退5退我好呢?

應該係有 defect 才超平 賣。

但我睇吾出好大的問題 吾好換了

大宅

國民生產總值:1884

發表於 前天 21:42 |顯示全部帖子
有幾平?

洋房

發表於 前天 21:48 |顯示全部帖子
sejjb 發表於 16-12-1 21:42
有幾平?

Small size around 8500

大宅

國民生產總值:1884

發表於 前天 22:43 |顯示全部帖子
meganb 發表於 16-12-1 21:48
Small size around 8500

Wow! 咁真係好抵喎!平咁多,有小小唔覺眼既defect都容易接受,唔好退啦!

複式洋房

國民生產總值:442

發表於 前天 23:32 |顯示全部帖子
我都訂左仲未到

洋房

發表於 前天 23:33 |顯示全部帖子
yhmph111 發表於 16-12-1 23:32
我都訂左仲未到

Same size?

洋房

發表於 前天 23:34 |顯示全部帖子
yhmph111 發表於 16-12-1 23:32
我都訂左仲未到

Same size? What color?

象牙宮

國民生產總值:239501

動物勳章 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2015xmas

發表於 前天 23:36 |顯示全部帖子
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

複式洋房

國民生產總值:442

發表於 昨天 09:15 |顯示全部帖子
meganb 發表於 16-12-1 23:34
Same size? What color?

same size,coral colour

男爵府

國民生產總值:6269

發表於 昨天 11:33 |顯示全部帖子
回覆 meganb 的帖子

好抵呀!!~~
其實都唔多覺眼。。唔好退啦!~

男爵府

國民生產總值:5024

發表於 昨天 11:40 |顯示全部帖子
meganb 發表於 16-12-1 20:58

上次我買呢个袋,logo印得有少少斷字在下部分,我寫email去customer service, 佢地只可以退$,冇貨换。之後佢仲話如果我唔退,可以offer10% discount. so 我冇退到。 我買medium size, final remeber almost $11xxx(包左10%) discount

子爵府

國民生產總值:11527

畀面勳章 BK Milk勳章

發表於 昨天 13:00 |顯示全部帖子
真係唔覺, 唔好退

洋房

國民生產總值:42

發表於 昨天 13:33 |顯示全部帖子
我早兩星期買small size一樣色要11xxx ,點解你可以咁平嘅

複式洋房

國民生產總值:263

發表於 昨天 13:45 |顯示全部帖子

回覆樓主:

唔好退啦,咁平,我都買左個hammock, 好抵好靚,又好彩冇咩問題

別墅

國民生產總值:608

發表於 昨天 22:27 |顯示全部帖子

引用:唔好退啦,咁平,我都買左個hammock, 好抵

原帖由 kittaitai 於 16-12-02 發表
唔好退啦,咁平,我都買左個hammock, 好抵好靚,又好彩冇咩問題
我都想買hammock, 你果個係咩size ?

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎