潮流時尚

跳至
[手袋] del.

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

唔使退啦,超值呀,除非你覺得成個袋係唔靚

大宅

回覆樓主:

不如resell, 講明問題,我估會有人要!真係平hk好多!

大宅

clayf528 發表於 16-12-12 23:57
不如resell, 講明問題,我估會有人要!真係平hk好多!

Return左啦,resell 好煩,D人問題多多,loss少少滙率好過

大宅

引用:Quote:clayf528 發表於 16-12-12 23:57 不

原帖由 meganb 於 16-12-13 發表
Return左啦,resell 好煩,D人問題多多,loss少少滙率好過
請問return 係咪用返佢寄黎份DHL form? 運費係咪selfridges 比ga?

大宅

sobecky81 發表於 16-12-20 08:56
請問return 係咪用返佢寄黎份DHL form? 運費係咪selfridges 比ga?

Yes, 我買左全年delivery, 所以free, 如冇買就不知要不要收錢

別墅

nice purchase, dont return

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我今日收到個拼色既, 又係有問題既, 條花痕成吋幾兩吋長, 都唔知有冇搞錯既, D袋咁差都寄比人, 我send左email投訴佢,, 而家等佢覆.

大宅

引用:Quote:sobecky81 發表於 16-12-20 08:56 請

原帖由 meganb 於 16-12-21 發表
Yes, 我買左全年delivery, 所以free, 如冇買就不知要不要收錢
咁我想問下張waybill , charge to ,應該tick shipper, receiver 定 3rd party?

大宅

sobecky81 發表於 16-12-21 17:18
咁我想問下張waybill , charge to ,應該tick shipper, receiver 定 3rd party?

Receiver

大宅

小黑咪 發表於 16-12-21 16:05
我今日收到個拼色既, 又係有問題既, 條花痕成吋幾兩吋長, 都唔知有冇搞錯既, D袋咁差都寄比人, 我send左ema ...

甘大劑,甘等佢覆啦! 其實係咪可以追佢個滙價!?

大宅

小黑咪 發表於 16-12-21 16:05
我今日收到個拼色既, 又係有問題既, 條花痕成吋幾兩吋長, 都唔知有冇搞錯既, D袋咁差都寄比人, 我send左ema ...
好離浦!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

meganb 發表於 16-12-21 18:01
甘大劑,甘等佢覆啦! 其實係咪可以追佢個滙價!?
佢回覆左, 淨係可以退貨同再order多一次. 我同佢講我蝕匯率, 佢都話冇辦法. 激死.

大宅

小黑咪 發表於 16-12-21 20:57
佢回覆左, 淨係可以退貨同再order多一次. 我同佢講我蝕匯率, 佢都話冇辦法. 激死. ...

Oh, too bad

大宅

Cathleen 發表於 16-12-2 11:40
上次我買呢个袋,logo印得有少少斷字在下部分,我寫email去customer service, 佢地只可以退$,冇貨换。之 ...

如果退貨程序係點呢? 吾該

男爵府

Wing12sze 發表於 16-12-22 23:44
如果退貨程序係點呢? 吾該

通常都会email去customer service话退件。本身parcel寄来時己經有份打好左既dhl waybill同一套发票,你好似平時寄parcel甘call dhl收件就得。

子爵府

meganb 發表於 16-12-1 20:58
Black Friday 超平入手,但有D defect, 退5退我好呢?

樓主,想請教有關selfridges return goods,佢package 內有1張delivery note for returns,係咪填左佢同DHL form 就ok? 因為net a porter returns 要填3張forms 的,所以想問,selfridges 係咪1張就夠。many thx!

男爵府

曾經有個puzzle..
d摺角位係好易有defects...設計問題
專門店佢會幫你免費整返...
selfridges買唔知~~

大宅

jasonmama888 發表於 16-12-29 10:38
樓主,想請教有關selfridges return goods,佢package 內有1張delivery note for returns,係咪填左佢同DH ...

有張return note既嘢要填數量同銀碼,delivery note + 2 張commercial invoice

子爵府

meganb 發表於 16-12-29 13:22
有張return note既嘢要填數量同銀碼,delivery note + 2 張commercial invoice

請問commercial invoice 係邊度有?係自己make? Or 跟包裹嚟果張?or 可以download?
同埋return 錢快嗎?我見有其他post話5個月都未收到return,many thx

大宅

jasonmama888 發表於 16-12-29 13:27
請問commercial invoice 係邊度有?係自己make? Or 跟包裹嚟果張?or 可以download?
同埋return 錢快嗎? ...

佢寄比你個張,有你名地址的

首頁

尾頁

跳至