用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 4939|主題: 869330

比個趕巴士阿嬸撞跌

子爵府

國民生產總值:10066

2015xmas

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
阿嬸佢趕搭E21A返逸東, 我都恭喜你趕到巴士

但你啲大袋撞到我同個女一齊跌底, 趕還趕都要睇下路面情況, 可能你唔知撞跌咗人所以一句道歉都冇。

唉~ 雙腳瘀晒, 好彩阿女無事, 最緊張都係佢

funfun759    發表於 4 天前
wcpcelia    發表於 4 天前

瑪瑙宮

國民生產總值:128357

畀面勳章 2015xmas

回覆:淘寶 的帖子

Jm快D搽番D去瘀膏啦,陰功,真喺無妄之災!好彩阿囡冇事咋!

珍珠宮

國民生產總值:46850

Take care

子爵府

國民生產總值:11376

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
之前喺旺角見到一pair情侶又係追E21A, 去到通菜街口個女仔成個趴咗喺地下行唔到. 個男仔想扶想起身繼續追, 但個女仔真係行唔到, 咁個男仔即刻抱起佢截的士走.

BTW, 真係好多人追E21A, 可能班次太疏

男爵府

國民生產總值:6182

至憎大嬸!超衰

大宅

國民生產總值:2516

都唔明搭遲一班會死咩
趕頭趕命又唔望人

大宅

國民生產總值:3589

熱血勳章 2015xmas

ccli629 發表於 16-12-2 13:59
之前喺旺角見到一pair情侶又係追E21A, 去到通菜街口個女仔成個趴咗喺地下行唔到. 個男仔想扶想起身繼續追, ...

係架

仲要好多時甩班

子爵府

國民生產總值:11376

Rain@bi 發表於 16-12-2 14:19
都唔明搭遲一班會死咩
趕頭趕命又唔望人
我試過一班要等45分鐘, 所以明白點解一有車就追.
最衰係E21A查唔到班次時間

男爵府

國民生產總值:5399

ccli629 發表於 16-12-2 13:59
之前喺旺角見到一pair情侶又係追E21A, 去到通菜街口個女仔成個趴咗喺地下行唔到. 個男仔想扶想起身繼續追, ...

E21A會等到天荒地老

子爵府

國民生產總值:14849

淘寶 發表於 16-12-1 20:59
阿嬸佢趕搭E21A返逸東, 我都恭喜你趕到巴士

但你啲大袋撞到我同個女一齊跌底, 趕還趕都要睇下路面情況, 可 ...

最衰d司機見人追車都照開
唔係都唔駛死命跑
利申:不是那阿嬸

珊瑚宮

國民生產總值:109655

畀面勳章

回覆樓主:

take care

子爵府

國民生產總值:13200

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

回覆樓主:

別墅

國民生產總值:736

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
有啲阿毛真係好癲嫁,尋日係地鐵有個阿毛為左企響佢個fd旁邊,用個大紙袋一野撞過嚟,對唔住都無聲,仲要個時逼逼地,根本無郁,然後一路用個紙袋撞我,問佢做乜佢仲扮聽唔到,同個fd繼續傾計
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎