用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 619|主題: 869589

查完類固醇後有印?

大宅

國民生產總值:2200

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
我之前皮膚痕,跟住醫生開左d 類固醇比我查。e+ 已經好番la,但皮膚有d 一點點ge 印,我想問係咪正常? d 印好肉酸ah,點樣可以整甩佢..?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

國民生產總值:10895

LOSINGMYWAY 發表於 16-12-1 21:14
我之前皮膚痕,跟住醫生開左d 類固醇比我查。e+ 已經好番la,但皮膚有d 一點點ge 印,我想問係咪正常? d ...

停藥後,一排就會退。

珍珠宮

國民生產總值:36398

回覆樓主:

揸返d v有vitamin e 嘅cream 快d退

翡翠宮

國民生產總值:76686

畀面勳章

LOSINGMYWAY 發表於 16-12-1 21:14
我之前皮膚痕,跟住醫生開左d 類固醇比我查。e+ 已經好番la,但皮膚有d 一點點ge 印,我想問係咪正常? d ...

我都有,我做 laser 打淡佢。

大宅

puppydingo 發表於 16-12-1 21:19
揸返d v有vitamin e 嘅cream 快d退

有無變隻好介紹?查幾耐先退?

大宅

小可愛11 發表於 16-12-1 21:19
我都有,我做 laser 打淡佢。

好貴wo....

大宅

旦仔 發表於 16-12-1 21:18
停藥後,一排就會退。

我停左2 week 到la,but 好似都仲係咁...你要幾耐先退?我想r 佢...

子爵府

國民生產總值:10895

其實只係自己留意到姐。
我果陣停用幾個月後,會自然退。

翡翠宮

國民生產總值:76686

畀面勳章

LOSINGMYWAY 發表於 16-12-1 21:37
好貴wo....

冇辦法,我嗰印好大同好深色

珍珠宮

國民生產總值:36398

LOSINGMYWAY 發表於 16-12-1 21:36
有無變隻好介紹?查幾耐先退?

我有用bio oil同iherb vitamin e cream
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎