用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

網購天地 今日: 121|主題: 58577

[淘寶] 瘋狂集運 - 有冇朋友唔見件?我戶口多左件

別墅

國民生產總值:501

BKXmas勳章

係呀,又係瘋狂集運呀。

請問有冇朋友唔見件?我發現戶口多左件,如果係你嘅請聯絡我,夾下點處理。

資料如下:
單號:66###4##4#96 (天天)
發貨日期:2016-11-21
簽收日期:2016-11-25

有諗過直接搵瘋狂集運處理,但一嚟佢地十問九唔應,二嚟考慮到有可能係賣家填錯號碼,同瘋狂講都未必有幫助,所以想先睇下有冇人認領,到時再搵瘋狂集運都有多少少資料跟進,不過如果過幾日都冇人認領我都會搵瘋狂集運。

王國熱話
炒菇需要先出水嗎
每日一餸
午餐食咩好? 乾炒牛河啦!
玫瑰鍋和pan好用嗎

大宅

國民生產總值:1114

BKXmas勳章

我多左5,6件唔係我既件落左黎
同時唔見左自己5,6份件(emoji)(emoji)
由星期一問到而家都冇回應
第一次追到想喊!好無助

珍珠宮

國民生產總值:38554

雞年勳章 2017勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BKXmas勳章

CCC9052 發表於 16-12-1 21:55

我無用呢間, 但如果錯1件, 都叫做忙中有錯可以諒解
錯5,6件, 好明顯係亂咁執俾人先會錯咁多
好過份下, 就算唔洗錢都要blacklist

大宅

國民生產總值:4943

BKXmas勳章

CCC9052 發表於 16-12-1 21:55
我好明你感受, 雖然我無多咗件, 但我仲有件件幾日都入倉, 我好擔心但間死人嘢嗌極都唔應, 都唔知想點
我仲要係淘咗D 旅行嘢, 就快出發, 出咗發先送到嚟, 已無意思啦

男爵府

國民生產總值:6819

BKXmas勳章

blacklist,亂咁集貨比人

男爵府

國民生產總值:8786

BKXmas勳章

呢間野有無攪錯
我d貨都未齊而家驚驚地
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎