用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美容扮靚 今日: 246|主題: 112388

"歐洲"整眉失敗

洋房

國民生產總值:31

發表於 前天 21:41 |顯示全部帖子

係歐洲個間野,原本見到團購優惠有飄眉,上到去佢比左d相我睇,原來所謂的微眉只是畫左眉型再填色,佢話加二千蚊,可以幫我做仿真眉,即係佢地所講的會有一條條眉毛的效果,咁因爲驚整得太唔自然,所以都補多二千蚊,即係計埋團購2400。重點係整完出黎,兩條眉深淺唔同,其中一條眉太深色,而且每條眉缐都好粗,都睇唔到一條條自然效果,眉頭d缐有d位有,有d冇,一pad pad 咁,另外一條眉d線無咁粗,但是佢眉頭同眉底都有條缐明顯介錯左,兩條眉一高一低,好唔開心。係一個佢地話叫周小姐的人幫我整眉,我感覺我好似幫佢練手咁。

想問有沒有補救方法,同埋比2400 都整得咁差,真是好慘。可以點投訢同叫佢地退番D錢?好嬲。

王國熱話
bb係咪可以食洋蔥?
仔仔8個月喇,超為食!加固分享!
白汁洋蔥栗米三文魚字母粉
免治牛肉,免治豬肉,13個月的bb吃,d肉質...

琥珀宮

國民生產總值:182361

hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

發表於 前天 22:26 |顯示全部帖子
睇唔到相丫

複式洋房

國民生產總值:377

發表於 前天 22:36 |顯示全部帖子
呢單野 你想退錢都幾難啦佢一定會有好多藉口架

洋房

發表於 前天 23:23 |顯示全部帖子

大宅

國民生產總值:4849

發表於 前天 23:34 |顯示全部帖子
歐洲即係邊間啊

大宅

國民生產總值:2310

發表於 前天 23:50 |顯示全部帖子
好差

洋房

發表於 昨天 00:00 |顯示全部帖子
歐洲國際X貌協會

男爵府

國民生產總值:9944

發表於 昨天 00:31 |顯示全部帖子
我今日行過葵芳廣場, 有人擺街檔做添, 嚇鬼死

洋房

發表於 昨天 01:00 |顯示全部帖子
整得咁差點算,我以為補多二千蚊,效果唔會太差,點知原來真係搵我黎試。畫左好多次眉型,改左好多次都唔對稱,之後話做個時可以就番,點知做完出黎咁不憾。

大宅

國民生產總值:3305

發表於 昨天 01:29 |顯示全部帖子
KATECCUNG 發表於 16-12-2 01:00
整得咁差點算,我以為補多二千蚊,效果唔會太差,點知原來真係搵我黎試。畫左好多次眉型,改左好多次都唔對 ...

呢d相係已甩完焦、定曬型?
$2400都唔平……有冇搞錯咁差手工!
如果係……真係可能要去洗……

洋房

發表於 昨天 02:08 |顯示全部帖子
回覆 jesswu 的帖子

係未甩,剛剛做完第二日,但係都唔係咁核突LAW

大宅

國民生產總值:1907

發表於 昨天 10:19 |顯示全部帖子
真係做得麻麻,不過甩蕉後會淡色左,
你睇埋甩蕉後效果先啦,可能到時會自然返啲。

洋房

發表於 21 小時前 |顯示全部帖子
呢幾日出街,D FD 都話好紫菜,仲環同我講呢個所謂的仿真眉自然過飄眉,結果變成咁,仲話因為整緊個時我郁,所以紋錯,超多籍口。

大宅

國民生產總值:3877

發表於 20 小時前 |顯示全部帖子
嘩,整得超差快d去洗左佢啦
團購我真係吾敢試

大宅

國民生產總值:3041

畀面勳章

發表於 19 小時前 |顯示全部帖子
其實就咁睇又唔係太差吖,可能未甩焦姐,我都係嗰度做飄眉初初都係成塊紫菜咁,但我對比返第二間做的呢間堂眉keep到兩年了,sofar我都幾滿意
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎