用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 144|主題: 117395

[台灣] 飛牛牧場(請指教)

大宅

國民生產總值:2470

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
本人已去了台北兩次,今次去台北,主要想逗留飛牛牧場兩天,請問可以住在飛牛牧場嗎?然後想去九份、野柳及宜蘭,八天行程,夠玩嗎?

王國熱話
大家有冇緊緻產品介紹?c6話我殘咗好多,...
去水腫腳做咩好
有無jm用過COSME DECORTE 呢個牌子護膚品?
改善凹凸洞

別墅

國民生產總值:531

牧場入面有住宿,八天夠曬。

伯爵府

國民生產總值:19956

ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 樂桃猴年勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

飛牛有住宿

大宅

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
Piggler 發表於 16-12-1 23:05
牧場入面有住宿,八天夠曬。

大宅

Lqueenie 發表於 16-12-1 23:10
飛牛有住宿

珍珠宮

國民生產總值:34636

畀面勳章 環保接龍勳章

tammykam01 發表於 16-12-1 22:47
本人已去了台北兩次,今次去台北,主要想逗留飛牛牧場兩天,請問可以住在飛牛牧場嗎?然後想去九份、野柳及 ...
無話去唔到,但飛牛同你其他地方完全相反方向喎?
會花好多交通時間啊?

大宅

shinku 發表於 16-12-2 08:38
無話去唔到,但飛牛同你其他地方完全相反方向喎?
會花好多交通時間啊?
...

我想到埗後,即去飛牛牧場,然後去宜蘭玩,是否很遠?

翡翠宮

國民生產總值:83636

tammykam01 發表於 16-12-2 08:50

Google maps

珍珠宮

國民生產總值:34636

畀面勳章 環保接龍勳章

tammykam01 發表於 16-12-2 08:50
一個係台灣東面,一個係西面咁羅。。。
你係包車定點?
你可以用 google map 規劃行程查下,
自駕要幾耐,計出黎既時間多加 30% 燈位之類就會幾準下,
教學:
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17229696&extra=

就咁睇,你要駕成大約四個鐘先可以由飛牛去到宜蘭

子爵府

國民生產總值:14340

夏天玩到顛

飛牛可以住,仲可以揀獨立屋咁

大宅

shinku 發表於 16-12-2 09:29
一個係台灣東面,一個係西面咁羅。。。
你係包車定點?
你可以用 google map 規劃行程查下,

Thx

大宅

shirleyng817 發表於 16-12-2 09:36
飛牛可以住,仲可以揀獨立屋咁

別墅

國民生產總值:531

我係台中入飛牛;玩兩日再包車北上台北(最好下午前上到台北會無咁塞車)--》十分--》中壢--》桃園機場走。一共五日4夜。

大宅

Piggler 發表於 16-12-2 11:26
我係台中入飛牛;玩兩日再包車北上台北(最好下午前上到台北會無咁塞車)--》十分--》中壢--》桃園機場走。 ...

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎