用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 1500|主題: 869615

一屋老友去旅行  

子爵府

國民生產總值:14925

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
佢地真係好friend,應該拍得好開心

男爵府

國民生產總值:6577

BK Milk勳章 畀面勳章 2015xmas

bkfans123 發表於 16-12-1 23:02
佢地真係好friend,應該拍得好開心

都幾好睇

複式洋房

國民生產總值:283

珊瑚宮

國民生產總值:102968

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 2015xmas

呢種形式拍幾有新鮮感!!!

子爵府

國民生產總值:12100

好好睇

子爵府

國民生產總值:10102

回覆樓主:

d旅遊節目好少會揾d老人家去,今次有班後生(免强叫做係啦!)陪3位老人家去,好有火花,睇到亦覺得幾warm.

wcpcelia    發表於 6 天前

男爵府

國民生產總值:7975

回覆樓主:

我都有睇,劉老師原來可以好搞笑,平時見佢拍戲都好嚴肅,今個節目好有一家人感覺

子爵府

國民生產總值:11083

睛靈勳章

回覆:一屋老友去旅行

如果套劇收視好,呢個都係好綽頭,咁當然大家唔可以有心病啦!否則睇得出

大宅

國民生產總值:1194

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
睇得出後生果班對啲老人家好照顧同尊重。尋晚果集,bobby 有話佢冇機會同自己爸媽去旅行,佢媽咪心臟病突然走咗,所以呢次同D老人家去,唔多唔少都投射咗自己對爸媽果種照顧落去。好感動

大宅

國民生產總值:1194

回覆樓主:

Del

大宅

國民生產總值:1062

看完好想去台灣

大宅

國民生產總值:2890

jollyma 發表於 16-12-1 23:21
如果套劇收視好,呢個都係好綽頭,咁當然大家唔可以有心病啦!否則睇得出

...

所以胡小姐唔會去

wcpcelia    發表於 6 天前

男爵府

國民生產總值:5254

回覆樓主:

睇完覺得好warm,可能套劇集圍繞著一家人,每個角色都好寫實,雖然有時吵吵鬧鬧,但其實大家感情好好

複式洋房

國民生產總值:401

mami42 發表於 16-12-2 04:07
所以胡小姐唔會去

直頭唔記得有佢份做

d_yeong    發表於 6 天前

子爵府

國民生產總值:11649

mami42 發表於 16-12-2 04:07
所以胡小姐唔會去

點解呀?我之前估佢可能要拍其他劇去唔到咋?

子爵府

國民生產總值:11032

好媽媽勳章 醒目開學勳章

mavismolly 發表於 16-12-2 07:05
直頭唔記得有佢份做

真係忘記左佢⋯我只係掛住菲菲!胡小姐同邊個唔岩?

大宅

國民生產總值:2576

回覆樓主:

雖然介紹嘅地方唔係咩超級旅遊景點,不過去旅行最緊要係同-班夾嘅人去,無論係家人定朋友唔係就好掃興。佢哋-班人帶出呢個重點

男爵府

國民生產總值:8501

bonbon123 發表於 16-12-2 08:44
真係忘記左佢⋯我只係掛住菲菲!胡小姐同邊個唔岩?

胡小姐好似同滕麗明唔夾, 因為Bobby同阿滕freind好多, 之前娛聞有講過

節錄 oncc 新聞
胡定欣 滕麗名擺和頭酒慶功

滕麗名與胡定欣被指不和,一直缺席劇集宣傳活動的定欣昨日終現身,不過二人否認「破冰」,更表示若收視再升,繼續傳不和亦不介意。她們又笑言要擺和頭酒,猜輸的人請食飯。

公爵府

國民生產總值:29824

回覆 bkfans123 的帖子

好好睇, 劉老師好正.

子爵府

國民生產總值:11646

幾好睇呀.
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎