用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 114|主題: 57020

[淘寶] 分享: 日本矽藻土吸水腳墊

大宅

國民生產總值:2847

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

i_jdg    發表於 5 天前

王國熱話
21個月大得20磅
5歲女乜都唔願食
驢奶???
終於肯食多左嘢啦

男爵府

國民生產總值:6525

回覆 Doris 的帖子

都有興趣, 但係冬天沖完涼踩上去會好凍...好似踩落塊石頭咁
痛失寶寶........

大宅

國民生產總值:3057

jayk_1030 發表於 16-12-1 23:08
回覆 Doris 的帖子

都有興趣, 但係冬天沖完涼踩上去會好凍...好似踩落塊石頭咁 ...

別墅

國民生產總值:867

之前系日本城定系邊度見過,我同事都話好好用。
同個D一樣嗎?

淘寶shopping魔

男爵府

國民生產總值:6327

畀面勳章 貓狗褓姆 2016夢想成真

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
係唔係好重..? 咁運費幾錢..?

大宅

國民生產總值:2102

响Yahoo團購過, 真係幾好用, 印兩下腳底幾乎全乾, 感覺唔凍的, 幾重下, 不過要小心, 一撞就會爛.

大宅

國民生產總值:3788

畀面勳章

回覆:分享: 日本矽藻土吸水腳墊

我都買咗,真係堅好用。係淘番嚟平好多。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

dlp38 發表於 16-12-2 12:39
運費貴唔貴架?

大宅

畀面勳章

引用:Quote:dlp38 發表於 16-12-2 12:39 我都買

原帖由 famhappy 於 16-12-02 發表
運費貴唔貴架?
用集運,唔貴

男爵府

dlp38 發表於 16-12-2 14:51
用集運,唔貴
好的..我想問你哩塊幾大..?

有沒有LINK..?

唔該晒你JM

大宅

畀面勳章

引用:Quote:dlp38 發表於 16-12-2 14:51 用集運

有沒有LINK..?
我買30x30cm 岩岩好一對腳多少少位。我格過價,同樓主價錢一樣。

大宅

畀面勳章

引用:Quote:dlp38 發表於 16-12-2 14:51 用集運

有沒有LINK..?
唔好意思,係30×40cm先岩。

男爵府

dlp38 發表於 16-12-2 16:21
唔好意思,係30×40cm先岩。
咁樓主果間冇你哩個SIZE呀..
你真係冇LINK可提供參考?

大宅

國民生產總值:4037

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
dlp38 發表於 16-12-2 12:39

Can u give me the link pls ? Thanks !!

大宅

畀面勳章

引用:Quote:dlp38 發表於 16-12-2 16:21 唔好意

咁樓主果間冇你哩個SIZE呀..
你真係冇LINK可提供參考?
你可以問下佢可唔可以提早1212優惠,上次我雙11買有優惠。平幾蚊咁。

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【日本原包裝矽藻土吸水地墊浴室淋浴房衛生間沐浴腳踏墊廠家直銷】¥AAflmpIh¥http://e22a.com/h.172nPc?cv=AAflmpIh&sm=d57690

i_jdg    發表於 5 天前

男爵府

國民生產總值:9933

dlp38 發表於 16-12-3 02:18
你可以問下佢可唔可以提早1212優惠,上次我雙11買有優惠。平幾蚊咁。

复制这条信息,打开👉手机淘 ...
開不到link,可否給鋪頭名稱?Thx!

大宅

畀面勳章

引用:Quote:dlp38 發表於 16-12-3 02:18 你可以

原帖由 i_jdg 於 16-12-03 發表
唔知可唔可以post張舖頭名相上嚟喎。

男爵府

國民生產總值:7275

好媽媽勳章 醒目開學勳章

dlp38 發表於 16-12-3 08:09
唔知可唔可以post張舖頭名相上嚟喎。

可以post 店舖名架

男爵府

dlp38 發表於 16-12-3 02:18

复制这条信息,打开👉手机淘 ...
THANKS !!!

男爵府

i_jdg 發表於 16-12-3 02:28
日本原包裝矽藻土吸水地墊浴室淋浴房衛生間沐浴腳踏墊廠家直銷

試下開唔開到..
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎